Daniel Niculae: "Dacă ne uităm la ce cluburi joacă belgienii, ne dăm seama unde suntem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei franceze Nancy, Daniel Niculae, a analizat cele două partide ale naţionalei, cu Belgia (1-2 ) şi cu Grecia (3-1).

"Au fost două teste bune, în care Victor Piţurcă a putut testa jucătorii pe care îi are în vizor din Liga 1 şi din străinătate. M-am simţit bine, tot timpul m-am simţit bine când am venit la echipa naţională. Totul a fost ok, mi-am cunoscut şi noii colegi. Sper să îi mai revăd, totul depinde de ei, de cum se vor descurca în campionat. Atmosfera la echipa naţională este foarte bună, tot timpul a fost aşa, însă au lipsit rezultatele. Ne-am calificat la EURO 2008, am ieşit cu capul sus dintr-o grupă grea, păcat că nu am mers mai departe.

Aşa cum îl ştiu eu pe Cristi Chivu, nu cred că va mai reveni la echipa naţională. Nu a fost o decizie uşoară pentru el, dar s-a gândit bine şi atît timp cât a luat această decizie nu cred că se va mai întoarce. Cristi este singurul jucător care evoluează la o echipă mare de afară, asta e o realitate. Noi, ceilalţi, jucăm la echipe bune şi atât. Dacă ne uităm la ce echipe joacă belgienii ne dăm seama unde suntem. Doar noi, jucătorii, putem opri această cădere a fotbalului nostru.

Încerc să joc cât mai bine, să mă salvez cu Nancy şi voi vedea din vară ce voi face. Din păcate, la Monaco situaţia este una foarte grea, echipa e pe ultimul loc şi ar fi un dezastru dacă ar retrograda iar", a spus Daniel Niculae la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite