Dan Petrescu: "Aş da oricât să joc pe National Arena"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a revenit în România pentru întrunirea antrenorilor de la Casa Fotbalului şi s-a declarat extrem de încântat că a găsit la întoarcere un stadion de 5 stele lângă Casa Fotbalului. Antrenorul lui Kuban Krasnodar crede că jucătorii echipei naţionale ar trebui să fie mai degrabă concentraţi pe calificarea la EURO 2012, până la a se gândi la grupa din preliminariile CM 2014.

"În afară de Olanda, avem echipe accesibile. Sper să reuşim să ne calificăm. Deocamdată, trebuie să ne concentrăm pe calificarea la Campionatul European de anul viitor.

Mă bucur să văd că s-a ridicat un astfel de stadion la Bucureşti, abia aştept să-l văd de-aproape. Aş fi dat orice să joace şi generaţia mea pe o astfel de arenă, dar din păcate nu s-a putut. Mă echipez dacă e nevoie de mine în meciurile din preliminarii. Acest stadion merita o inaugurare cu Argentina lui Messi", a spus Petrescu.

"Bursucul" a comentat şi cea mai recentă supărare din Liga I, cea a patronului Astrei, Ioan Niculae, pe antrenorul Tibor Selymeş, pe care l-a ameninţat cu demiterea în urma eşecului cu Voinţa Sibiu (0-1), conform prosport.

"Sper să nu fie adevărat că Tibi va fi demis, nu este normal să dai un antrenor afară după doar două etape. Şi în Rusia, după 12 etape, erau demişi 8 antrenori. Peste tot în lume patronii îşi pierd repede răbdarea, dar nu aşa se face performanţă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite