Dan Bittman: "Dorim să schimbăm atitudinea din fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Dan Bittman a declarat că îşi doreşte să schimbe atitudinea din fotbal alături de ceilalţi noi membri ai Comisiei de Etică a Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Comitetul Executiv al FRF a aprobat în şedinţa de marţi componenţa Comisiei de Etică a Federaţiei Române de Fotbal, ea fiind alcătuită din avocatul Gabriel Zbârcea - preşedinte, academicianul Răzvan Theodorescu, tehnicianul Anghel Iordănescu, artistul Dan Bittman şi ziaristul Răzvan Ioan Boanchiş.

Astfel, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a spus că propunerea de a face parte din comisia FRF a venit din partea preşedintelui federaţiei, Mircea Sandu. Cântăreţul a mai spus că va avea o întâlnire definitivă cu Mircea Sandu, săptămâna viitoare, în care va afla ce presupune "fişa postului".

"Se doreşte o comisie formată din oameni neimplicaţi în fotbal pentru a se evita presupunerile că deciziile au fost părtinitoare", a explicat Bittman.

Cântăreţul a precizat că este "un stelist prin adopţie", deoarece bateristul trupei Holograf, Edi Petroşel, este fan al Stelei. "Respect acest sport foarte mult şi mă cunosc cu oameni din toate echipele aşa că nu pot să spun că ţin doar cu una", a adăugat Dan Bittman.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite