Cornel Şfaiţer: "Meciul cu Anglia se va disputa cu casa închisă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, pentru www.mediafax.ro, că este convins că se vor vinde toate biletele pentru manşa secundă a meciului de baraj pentru CE, dintre naţionalele de tineret ale României şi Angliei, care se va disputa pe Stadionul "Municipal".

"Marţi am pus în vânzare 6.077 de bilete pentru meciul dintre naţionalele de tineret ale României şi Angliei. Interesul pentru acest meci este unul foarte mare. Cu siguranţă meciul cu Anglia se va disputa cu casa închisă. În prima zi am vândut peste 2.000 de bilete, cele pentru tribuna I epuizându-se deja. Dacă la partida cu Rusia se mai găseau bilete şi în ziua meciului, cred că pentru partida cu Anglia tichetele se vor termina până la sfârşitul săptămânii, cel târziu", a spus Cornel Şfaiţer. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Echipa naţională de tineret a României va juca împotriva selecţionatei similare a Angliei play-off-ul de calificare la Campionatul European "Under 21", ediţia 2009-2011. Meciurile vor avea loc vineri - turul (la Norwich) şi la 12 octombrie - returul (la Botoşani).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite