Constructorii Naţional Arena spun că până săptămâna viitoare gazonul va fi refăcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii constructorului Arenei Naţionale spun că săptămâna viitoare se va putea juca în condiţii optime pe stadion şi că remedierea situaţiei determinate de degradarea gazonului la meciul de fotbal cu Franţa nu va implica fonduri suplimentare din partea Primăriei Bucureşti.

Constructorul Arenei Naţionale este consorţiul Max Bögl (Germania) - Astaldi (Italia). "Suntem pe cale de a identifica motivele. Foarte curând trebuie găsită o soluţie", au spus reprezentanţii firmei. "Ar fi fost probabil necesar un alt eveniment, de o amploare mai mică, care să nu fi solicitat gazonul", au continuat aceştia.

"Primăria nu va mai suporta nimic legat de gazon, iar săptămâna viitoare se va putea juca din nou pe Naţional Arena", au explicat constructorii.

Presa a relatat că pentru realizarea gazonului de pe Naţional Arena a fost contractată de firma Gama Verde SRL administrată de Adrian Oprişan, fratele lui Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea. Aceeaşi firmă s-a ocupat de gazonul de pe stadion şi în 2003, când Naţionala României a jucat meciul cu Danemarca pe un teren cu dune de nisip.

Firma Gama Verde, care a montat gazonul pe Arena Naţională în calitate de subantreprenor, neavând contract cu Primăria Capitalei, a pus problemele înregistrate la meciul cu Franţa pe seama ambientului şi microclimatului.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite