Chivu şi Rădoi, criticaţi dur de un stelist: "Nu poţi să renunţi la echipa naţională aşa că vrei tu! Doar când termini benzina"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lajos Sătmăreanu a intervenit în direct la Radio GSP în cadrul emisiunii "Smiley" unde i-a criticat dur pe Cristi Chivu şi Mirel Rădoi pentru că s-au retras de la echipa naţională. În plus, Sătmăreanu, nu înţelege de ce jucători ca Mutu, Raţ sau Tamaş, au preferat să rămînă în ţară şi să nu joace contra Braziliei, la meciul de retragere al celebrului Ronaldo.

"Nu înţeleg multe din actuala generaţie a echiopei noastre naţionale care-şi bate joc de o şansă unică pe care un fotbalist o poate avea în viaţă! Nu poţi să fii căpitanul echipei naţionale, că e Chivu sau oricine altcineva şi să decizi să renunţi la prima reprezentativă, că aşa vrei tu! Nu există aşa ceva. De la naţională pleci cînd nu mai ai benzină şi cînd ajungi la o vîrstă!

Eu unul aş merge şi acum 18 ore cu avionul, cu toate schimbările de fus pentru a juca în meciul de retrafere al lui Ronaldo! Nu pricep ce le trece prin minte jucătorilor care au preferat să se ducă în vancaţă şi să lase naţiondirala să joace cu nişte copii cu Brazilia. Acolo toată lumea ştie fotbal, de la femeia de serviciu pînă la cea care îţi aduce o cafea! Toată lumea trăieşte pentru fotbal, numai noi, dăm cu piciorul la un meci mare, un meci extrem de important", a precizat Sătmăreanu la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite