Chivu a dat cadouri copiilor orfani (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu a fost impresionat de micuţi şi i-a răsplătit pe aceştia cu mici cadouri
Chivu a fost impresionat de micuţi şi i-a răsplătit pe aceştia cu mici cadouri

Căpitanul "tricolorilor", Cristi Chivu, a vizitat aseară, o casă de copii din Bucureşti şi impreună cu Samsung a oferit mai multe cadouri copiilor nevoiaşi de la "Satele Copiilor România"

Cristi a acordat mesaje, s-a pozat cu micuţii şi a primit un tricou cu un mesaj de încurajare. "Aceste lucruri valorează enorm. Mai am acasă un tricou de la Gică Hagi cu un mesaj de încurajare. Mi-a rămas în suflet şi m-a ajutat enorm în carieră", a spus Chivu.

Chivu

Cristi a primit şi un dispozitiv bluetooth din partea celor de la Samsung pentru a vorbi la telefon, chiar dacă are mâinile ocupate la volan.

Chivu despre...

Grupa de calificare la EURO 2012: "Grupa României este echilibrată. Meciul cu Franţa este de abia al treilea din grupă şi nu poate fi decisiv. Vor mai fi multe de acum încolo. Nu vreau să mă întorc fără puncte din Franţa. Vreau să ne calificăm. La 34 de ani, la CM voi avea 34 de ani şi nu cred că mai am vreo şansă să joc".

Cariera de fotbalist: "Chiar dacă am câştigat multe campionate şi Cupe, eu mă trezesc în fiecare dimineaţă tot foarte motivat. Nu am de ce să mă duc la Real sau Barcelona, pentru că în acest moment Inter este cea mai bună echipă din lume".

Adrian Mutu: "Am vorbit acum câteva zile cu Adi. Face bine, aşteaptă să-i se termine perioada de suspendare şi să poată juca din nou. Nu vă răspund dacă îl aştept la naţională sau nu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite