UPDATE / Kassai nu va conduce România - Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Ungară de Fotbal dezminte faptul că arbitrul Viktor Kassai, care a condus ultima finală a Ligii Campionilor, dintre Barcelona şi Manchester United, va arbitra la centru amicalul dintre România şi Argentina, partidă care va inaugura noul stadion Naţional, la 10 august, la Bucureşti. Vasile Avram, preşedintele CCA, anunţase că maghiarul va fi la centru în amicalul de lux al echipei naţionale.

"În foarte scurt timp îl veţi vedea din nou pe Kassai în România, nu la meciul de Supercupă, ci la partida dintre România şi Argentina. Am făcut un demers prin Federaţia Română de Fotbal către cea din Ungaria pentru ca Victor Kassai să arbitreze acest meci. Am discutat împreună şi am convenit să aducem cel mai bun arbitru din Europa la ora actuală!", a precizat preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, la GSP TV.

UPDATE Federaţia Ungară de Fotbal neagă faptul că Viktor Kassai va arbitra meciul de pe 10 august dintre România şi Argentina. "Informaţiile venite de la preşedintele CCA sînt greşite! Viktor va fi arbitru partidei dintre Germania şi Brazilia şi nu va veni la Bucureşti pe 10 august 2011", au precizat reprezentaţii Federaţiei Ungare, conform www.gsp.ro.

Partida Germania-Brazilia va avea loc pe 10 august, în aceeaşi zi cu partida de inaugurare a stadionului National Arena.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite