Boloni mizează pe o victorie a României cu Franţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner Ladislau Boloni s-a declarat optimist în privinţe unei victorii a naţionalei României în partida cu echipa Franţei, din preliminariile Euro-2012, chiar dacă formaţia antrenată de Laurent Blanc pleacă din postura de favorită.

"Franţa rămâne favorită. Cu toate acestea, cred că va fi un meci echilibrat şi cred că România va câştiga", a declarat Boloni, marţi, la RFI.

"Forţa colectivului tot timpul este mai importantă ca forţa individuală a jucătorilor. Sigur, ar fi mai bine cu Cristi Chivu, ar fi mai bine cu Rădoi. Cred că indisciplina nu trebuie tolerată. Pentru mine, atuul principal al acestei echipe este colectivul", a mai spus tehnicianul.

Boloni este de părere că reconstrucţia echipei naţionale "cere timp, răbdare, perseverenţă".
"Eu de luni de zile nu aud altceva decât «reconstruim, reconstruim», nu ne mai interesează ce se întâmplă, pentru că rezultatul imediat nu are o pondere prea mare. Acest lucru poate să elibereze jucătorii de sub responsabilitate, chiar şi antrenorul de sub responsabilitate imediată şi să folosească aceste meciuri pentru a examina câţiva jucători. Oricum, eu cred că echipa naţională trebuie să se pregătească pentru un drum lung în reconstrucţia ei. Trebuie găsite talente care sunt deasupra nivelului mediu, care ajung la nivel internaţional. Multe lucruri sunt de făcut, iar acest lucru cere timp, răbdare, perseverenţă", a afirmat Ladislau Boloni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite