Boloni: "România va merge mai departe şi fără Chivu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei RC Lens, Ladislau Boloni, a declarat că echipa naţională a României va merge mai departe şi fără Chivu, aşa cum a făcut-o şi când s-au retras Balaci, Lucescu sau Hagi, menţionând că îl suprinde uşurinţa cu care unii jucători renunţă la naţională.


"Mie îmi place foarte mult de Cristi, eu l-am făcut căpitanul echipei naţionale, dar România va merge mai departe şi fără Chivu, la fel cum a făcut-o fără Balaci, Lucescu, Hagi. Ceea ce mă surprinde este uşurinţa cu care jucătorii renunţă la echipa naţională. Pot să mă refer şi la Rădoi, dar mă refer aici şi ce la ce se întâmplă prin alte ţări. Sumele imense de bani pe care jucătorii, mai ales cei care ajung în cluburi mari, au şansa să le câştige, influenţează decizia lor", a menţionat Boloni, la sport.ro.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a susţinut, vineri, o conferinţă de presă, la Zenica, în care a anunţat că e posibil să nu mai îmbrace tricoul "tricolor" după preliminariile CE-2012.

Partida Bosnia-Herţegovina - România, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2012, va avea loc, sâmbătă, la Zenica. Meciul va fi transmis de Pro TV de la ora 20.15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite