Boloni: "Prea multă democraţie strică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni, crede că Răzvan Lucescu se află într-o situaţie extrem de delicată în acest moment, dar spune că tehnicianul naţionalei îşi va investi toate capacităţile pentru a ieşi cu bine din tirada de critici la care a fost supus, în special în cadrul CEx de astăzi.

"Nu este bine, sănătos, cînd atîtea persoane iau o decizie. În anumite momente, prea multă democraţie strică. Nu văd logica deciziilor luate astăzi. Trebuie să fii un om simplu ca să ştii că atunci cînd eşti criticat în public este foarte deranjant pentru orgoliu şi pentru munca prestată. În primul rînd, această problemă ar fi trebuit să o discute Mircea Sandu cu Răzvan, nu în faţa Comitetului. Poate asemenea discuţii, concluzii, ar fi trebuit să se înceapă acum 5-6 luni.

Eu am vorbit cu reprezentanţi ai Federaţiei în acea perioadă, iar constatările erau cam acestea: unde este munca pe care o aşteptam cu toţii? Unde sînt rezultatele? Eu cred că selecţionerul poate să facă abstracţie de faptul că nu e susţinut de FRF. Eu sînt convins că Răzvan îşi investeşte toată capacitatea intelectuală pentru a depăşi acest moment în care se află.

E nevoie de foarte mult curaj şi foarte multă ambiţie pentru a schimba ceva. Astăzi ne bucurăm foarte mult cînd batem Luxemburg cu 3-1, treaba asta este deranjantă. Altădată, Mircea Lucescu ne certa cînd băteam doar cu 2-1 naţionala Ciprului", a relatat Boloni la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite