Bilete antihuligani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FRF nu-i lasă pe fani să-şi aleagă locurile pentru a evita conflictele. Prima zi de vânzare online a biletelor pentru amicalul România – Argentina, de la 10 august, a fost un fiasco. Ieri, Federaţia Română de Fotbal a încercat să‑şi repare greşelile.

Problemele ridicate de fanii echipei naţionale, care au fost nemulţumiţi de modul în care au fost nevoiţi să-şi procure biletele, au fost lămurite rând pe rând de către oficialii FRF. Florin Leonte, reprezentantul firmei Danco Pro, cea care se ocupă alături de Jean Vlădoiu de distribuirea tichetelor, a dezvăluit pentru „Adevărul" toate amănuntele vânzării online.

De ce trebuie să plăteşti mai mult pentru bilet? „Taxele solicitate de site-urile care comercializează biletele ţin de firmele de curierat şi de costurile survenite în urma vânzării online de tichete. Aceleaşi plăţi suplimentare sunt cerute şi la concerte, precum cel al lui Bon Jovi, sau chiar alte meciuri organizate sub egida UEFA. Spre exemplu, la finala Ligii Campionilor, am plătit 25 de euro numai taxele", ne-a spus Leonte.

Poţi sta alături de prieteni? „Bineînţeles! Vă asigur că nu vor exista cazuri în care soţul şi soţia să stea în locuri separate. Prin e-mail, doritorii vor putea să se asigure că vor sta împreună cu amicii lor. Măsura de a nu lăsa cumpărătorul să‑şi aleagă locul şi sectorul a fost luată conform cu regulamentele UEFA şi FIFA, dar şi pentru a evita ca galeriile cluburilor bucureştene să-şi procure tichete în aceleaşi sectoare ale tribunei, unde să facă scandal", a completat directorul de marketing al Danco Pro.

10.000 de bilete fuseseră vândute ieri, dintre cele 45.000 comercializate. Delegaţia Argentinei are şi ea rezervate 500 de tichete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite