Bilete cu preţuri de 9 şi 12 euro la amicalul România - Grecia din Austria. Citeşte cum poţi intra în posesia tichetului visat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă * Foto: Marian Vilău
Victor Piţurcă * Foto: Marian Vilău

Biletele de intrare la partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa, la 15 noiembrie, pe Cashpoint Arena din localitatea austriacă Altach, împotriva selecţionatei Greciei, sunt comercializate cu 9 euro (în picioare) şi 12 euro(pe scaune), informează site-ul oficial al FRF.

Există însă şi bilete cu locuri la categoria "business" în valoare de 60 de euro care includ "hospitality" începând cu o oră înaintea meciului şi până cu o oră după fluierul final al arbitrului. De asemenea, organizatorii au pus în vânzare bilete pentru anumite categorii sociale: pe scaune - 9 euro pentru adolescenţii cu vârste între 15 şi 18 ani, studenţii şi pensionarii şi 6 Euro pentru copiii cu vârste între 0 şi 14 ani; în picioare - 6 euro pentru adolescenţii cu vârste între 15 şi 18 ani, studenţii şi pensionarii, 3 euro pentru copiii cu vârste între 8 şi 14 ani, copiii cu vârste între 0 şi 8 ani având gratuitate.

FRF anunţă suporterii români care doresc să facă deplasarea la acest meci că biletele pot fi achiziţionate exclusiv de la clubul local, SC Rheindorf Altach (www.scra.at), telefonic (0043 523 52100) sau prin e-mail (office@scra.at).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite