Benzema: "Mutu şi Chivu sunt cei mai periculoşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul din naţionala Franţei, Karim Benzema crede că Mutu şi Chivu sunt cei mai de temuţi adversari din partida din seara asta contra României. Francezul nu a luat în calcul că "Briliantul" este încă suspendat după "scandalul sibutramina".

"Ştim că va fi un meci important, cel cu România. Va trebui să facem totul pentru a-l câştiga. Întreaga echipă este pregătită. Cunosc doar doi jucători din această echipă a României, pe Cristian Chivu şi Adrian Mutu", a spus Benzema. Apoi a aflat că Mutu nu face parte din lot. "Atunci, nu îi cunosc pe ceilalţi jucători. Cred că este o echipă bună. Anul trecut, am jucat cu România pe Stade de France şi îmi amintesc că a fost un meci dificil", a spus vârful lui Real, informează football365.fr.

Cât despre întârzierea la antrenament, el a precizat că i se întâmplă oricui. "Sunt fotbalist profesionist de 5-6 ani şi aceasta este prima mea întârziere. Toată săptămâna s-a vorbit despre această întârziere. Eu prefer să vorbesc despre meciul cu România. Trebuie să câştigăm această partidă de pe teren propriu. Sper că vom face cu toţii un joc bun", a afirmat Karim Benzema.

Meciul Franţa - România va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în Grupa D a preliminariilor pentru Euro-2012, şi va fi transmis livetext pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite