Becali: "Cu siguranţă Hagi va fi selecţionerul României! Altfel, era deja la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecarea lui Răzvan Lucescu după victoria din faţa Bosniei, scor 3-0, l-a luat pe nepregătite pe Mircea Sandu, care a fost nevoit să înceapă discuţiile cu posibili înlocuitori.

Primul antrenor ofertat de preşedintele FRF a fost Gică Hagi, însă susprinzător, "Regele" a dat de înţeles că nu va prelua echipa în aceste preliminarii, fiind dispus să antreneze naţionala doar de la startul viitoarei campanii de calificare.

Gigi Becali e sigur că Hagi va prelua naţionala, doar că nu vrea să fie răspunzător pentru rezultatele pe care tricolorii le vor înregistra în ultimele partide din aceste preliminarii.

"Dacă Hagi nu ar merge la echipa naţională, fiţi sigur că astăzi era la Steaua. Dacă eu încă mai vorbesc de alt antrenor la Steaua, înseamnă că el sigur va merge la naţională. El s-a referit la faptul că trebuie să răspundă, vrând, nevrând, de rezulatele din aceste preliminarii. Lui Hagi nu i-a mers bine când a preluat proiecte începute de alţii. El nu vrea să răspundă de reuşita sau eşecul acestor preliminariilor.

Dacă nu ştie ce e acolo deocamdată, probabil că nu vrea să răspundă pentru eventualele rezultate proaste cu Franţa, Albania sau Belarus. Cu siguranţă Hagi va fi selecţionerul României începând cu următoarele preliminarii", a spus Becali, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite