Becali: „Naţionala iar va fi pe scheletul Stelei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua - Maccabi 4-2 - Cristi Tănase * Foto: Marian Burlacu
Steaua - Maccabi 4-2 - Cristi Tănase * Foto: Marian Burlacu

Gigi becali, aflat la Strasbourg, unde-şi exercită prerogativele de europarlamentar, n-a urmărit decât prima repriză a amicalului din Austria, dar a comentat prestaţia lui Tănase din amicalul contra Greciei.

Becali a aflat de la jurnalişti rezultatul meciului din Austria: „Am bătut cu 3-1? Păi asta este o veste mareee, dom’le. Cum? A dat gol Tănase? Atunci e şi mai bine“, a fost reacţia lui Becali.

Finanţatorul Stelei, mult mai volubil după ce aflat aceste veşti, a comentat în stilu-i personal evoluţia jucătorului favorit: „Tănase a ajuns la o maturitate sportivă. Şi Ronny Levy, dar mai ales Ilie Stan au contribuit la revigorarea lui Cristi. Dar, în primul rând, Tănase are marele merit pentru forma lui din acest moment. El a înţeles că doar cu o viaţă extrasportivă exemplară poate deveni un fotbalist adevărat“, a spus europarlamentarul.

Becali i-a conferit, până la urmă, un merit important lui Ilie Stan. „lie Stan i-a cerut să şuteze de la distanţă. 3-1 a fost? Bravo, mă, tată, mă! Mi-aţi dat o veste mare! Am spus că am încredere în Piţurcă 700%. Nu ăştia sunt jucătorii lui Piţurcă, el caută acum. Pe mulţi dintre cei de acum nu îi veţi mai vedea la naţională.

Avem la naţională aşa: Tătăruşanu 1, fundaşi: Latovlevici, Gardoş, Chiricheş. 3 şi cu portarul 4. Bourceanu 5, Tănase 6, Prepeliţă va juca titular, deci 7, şi în viitorul apropiat, cred eu, Mihai Costea. Florin nu cred, Mihai Costea. O fi mai valoros Florin, mai talentat, dar eu am încredere foarte mare în Mihai. Fără Prepeliţă şi Mihai Costea sunt 6 jucători ai Stelei pentru echipa naţională“, a conchis finanţatorul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite