Bălgrădean: "Peste un timp va veni şi rândul meu să apăr poarta naţionalei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Bălgrădean
Cristi Bălgrădean

Cristian Bălgrădean apreciază faptul că selecţionerul Victor Piţurcă îi dă încredere convocându-l la echipa naţională şi consideră că peste un timp îi va veni rândul să apere poarta primei reprezentative, deşi în acest moment este al treilea goalkeeper din lotul României.

"Domnul Piţurcă mi-a dat încredere, sper să continui pe aceeaşi linie. Domnul Piţurcă va decide dacă voi juca sau nu. Eu mă voi pregăti în continuare şi poate peste un timp va veni şi rândul meu. Contează rezultatele din amicale, orice meci îl jucăm la victorie", a declarat Bălgrădean, într-o conferinţă de presă.

Atacantul Ionuţ Mazilu a afirmat că a auzit de fundaşul Marian Pleaşcă de la Pandurii Târgu Jiu, convocat în premieră la echipa naţională, apreciind că prima reprezentativă are nevoie de jucători noi pentru a creşte în valoare.

"A fost o surpriză, dar şi convocările care care le-am
primit au fost revocate şi din cauza unor accidentări. Acum mă bucur că sunt bine şi că sunt aici. Sunt veteran aici ca vârstă poate, dar la naţională nu am venit aşa de multe ori. De Pleaşcă am auzit, chiar m-am uitat aseară un pic la meci. Trebuie să aducem jucători noi ca să crească în valoare. Noi ne pregătim pentru meciul cu Belgia, dacă va fi şi cel de-al doilea, va fi binevenit. Sunt nişte meciuri care vor ajuta echipa naţională în campania de calificare viitoare", a spus Mazilu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite