BOMBĂ Vezi ce surpriză pregăteşte Victor Piţurcă pentru preliminariile CM din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 14 luni de la retragerea de la naţională, Cristi Chivu a decis să vorbească. Într-un interviu acordat "Gazetei Sporturilor", el a dezvăluit că e gata să lupte din nou în echipamentul tricolor, în calificările pentru Cupa Mondială din 2014.

"S-au adunat lucruri care m-au deranjat şi s-a pus capacul atunci cînd am fost acuzat direct de lipsă de profesionalism. N-am zis nimic multă vreme, am acceptat şi am încercat să înţeleg anumite situaţii. Sînt genul de om căruia îi place să muncească şi să-şi facă treaba cu decenţă, dar probabil că tăcerea mea a fost interpretată ca atitudinea unui fraier! M-a durut cînd s-a vorbit la nesfîrşit de faptul că, vezi Doamne, eu sînt apt medical cînd trebuie să joc la Inter pe bani, iar la echipa naţională m-aş da lovit", a dezvăluit fotbalistul de 32 de ani motivele care l-au determinat să se retragă.

"Cu toate astea, recunosc că-mi e dor de echipa naţională, de orgoliul şi mîndria de a auzi imnul. E un sentiment peste orice Champions League! Nu s-au estompat frustrările, dar trăieşte în mine şi dorinţa de a retrăi experienţe unice în tricoul României. Astea sînt ca un drog! Înainte de a pleca în Italia, o să am o întrevedere cu Piţurcă! M-a sunat şi a rămas că ne întîlnim să discutăm. Aş vrea să aflu ce-mi cere, să-i spun şi eu ofurile mele. Poate reuşeşte să-mi spele creierii, mai ştii? Adevărul e că, fizic, mental şi medical, aş putea face faţă şi la club, şi la lot. Concret însă, vom vedea ce va ieşi!", a mai zis el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite