„Aud mereu că sunt prost. Ce linişte să am?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucescu jr a părut resemnat după meci, fiind conştient că va trebui să facă faţă unui nou val de critici. Antrenorul naţionalei a apreciat jocul României, punând remiza pe seama ghinionului şi a lipsei de valoare. Tatăl său i-a criticat pe impresarii Becali şi pe Emeric Ienei.

Selecţionerul a încercat să vadă partea plină a paharului după remiza cu Belarus.  „Am avut ocazii, am dominat categoric, doar ghinionul a făcut să nu marcăm", a spus antrenorul „tricolorilor".

Răzvan Lucescu a mărturisit că se aşteaptă ca el şi jucătorii să fie criticaţi, dar le transmite contestatarilor că România nu este o forţă în lume: „Suntem într-o continuă cădere. Nu putem avea pretenţii să câştigăm meci de meci, noi nu avem jocul şi valorile Barcelonei. Trebuie să speculăm ce calităţi avem.

Dincolo de asta, indiferent ce rezultate am avea, sigur vor fi păreri negative. Şi dacă am câştiga Campionatul European, tot am fi criticaţi". Deşi nu a vrut să spună direct, Lucescu jr a recunoscut că a ajuns la limita suportabilităţii. „Dacă în fiecare zi cineva îţi spune că eşti prost, că nu faci faţă, că eşti tâmpit, mai ai entuziasm, forţă de muncă? Ce linişte mai poţi avea?", a întrebat retoric Răzvan.


Mai citeşte:

Mircea Lucescu: "A trecut timpul peste Ienei"

„Fetiţele“ lui Răzvan au mai smuls un punct

Ioan Becali: „Selecţia a fost greşită"

Impresarul Ioan Becali a ieşit din nou la atac la adresa selecţionerului după remiza din Belarus. „Nu văd nici un viitor pentru echipa naţională. Avem un meci greu în Franţa, probabil o să rămânem cu două puncte după meciul de la Paris. Când începi rău şi te încăpăţânezi să joci cu Florescu, nici moaşele nu ţin cu tine. Avem o grupă uşoară cu o cea mai proastă Franţa din ultimii 30 de ani, dar noi jucăm haotic. Selecţia a fost total greşită şi sunt mulţi jucători care n-au ce căuta la echipa naţională", a declarat Ioan Becali.

Mircea Lucescu: „De ce vorbiţi cu impresarii?"

Mircea Lucescu a sărit în apărarea fiului său. „Nu e uşor să fii criticat. E o presiune imensă pe umerii lui. Sunt atacuri la persoană incredibile. Oameni care în mod normal nici n-ar trebui să discute. De ce daţi telefon la impresari, la conducători? De ce nu vorbiţi cu antrenorii?", a intervenit „Il Luce" la GSP TV.

După ce a auzit că Emeric Ienei l-a criticat pe Răzvan, Lucescu a luat foc: „Ce vorbeşte şi Ienei? Înseamnă că a trecut timpul degeaba pe lângă el", a comentat antrenorul lui Şahtior Doneţk. „Să luăm partea bună. Aţi văzut ce bine au jucat Deac, Torje, Florescu, care a fost desfiinţat de toată lumea. Florescu a fost chiar peste Rădoi", a mai spus „Il Luce".

"Răzvan are toată susţinerea noastră. Trebuie să recuperăm punctele pierdute cu Albania şi Belarus în meciul cu Franţa."
Ionuţ Lupescu
director FRF

"Reconstrucţia echipei trebuia făcută în campania de calificare precedentă, care era deja pierdută, şi în amicalele din vară. Până acum trebuia să avem vreo opt-nouă piloni pentru echipa naţională."
Emeric Ienei
fost selecţioner

"Da, normal, Răzvan are susţinerea noastră. E adevărat că şansele de calificare scad şi din acest punct de vedere e un semn de întrebare. Moralul e puţin în scădere. Eu am jucat şapte minute şi am încercat să fac cât mai mult."
Ciprian Marica
atacant România

"Suntem în cărţi. Dacă cineva încearcă să-l dea afară pe Răzvan, fac mare tărăboi."
Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite