Au „devorat“ biletele gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tichetele gratuite au fost date în doar câteva ore la casele de la „Arena Naţională“
Tichetele gratuite au fost date în doar câteva ore la casele de la „Arena Naţională“

Femeile, copiii şi pensionarii au epuizat ieri stocul de 4.000 de tichete fără plată.

FRF a deschis ieri dimineaţă, la „Arena Naţională", trei case de bilete de unde pensionarii, femeile şi copiii şi-au putut ridica gratis tichete de acces la partida România - Belarus, care se va juca mâine seară, de la ora 21.30. Iniţiativa FRF-ului a avut efectul scontat, în doar câteva ore, cele 4.000 de bilete fără preţ fiind epuizate. Ţinând cont de faptul că, până ieri, se dăduseră doar 3.500 de bilete contra cost, se confirmă încă o dată că, la "mocăciuni", românii sunt primii.

Ideea Federaţiei a fost apreciată de majoritatea persoanelor care s-au îmbulzit să vadă echipa naţională, dar şi noul stadion pe gratis. Aceştia au spus la unison că, fără această idee a distribuirii gratis a tichetelor, mai mult ca sigur că n-ar fi ajuns la meci. "Suntem cu toţii elevi în clasa a opta, la Şcoala numărul 75, şi mulţi dintre noi nu aveam bani să mergem pe stadion. Cu bilete gratis e altceva", a afirmat un băiat dintr-un grup gălăgios de copii care au plecat fericiţi de la stadion.

La fel au spus şi bătrânii, doar că argumentul a fost altul. "Şi dacă aveam bani, cred că tot nu mergeam, pentru că noi nu ştim să umblăm cu calculatorul şi să cumpărăm bilete de pe internet. Ne-am fi prins urechile. Aşa e excelent. Ce e în mână, nu e minciună. Mergem la meci", a recunoscut un pensionar bucuros.

Continuă „mocăciunile"?

Încântaţi că iniţiativa lor a avut un mare succes, oficialii FRF înclină să continue oferta de bilete gratuite, o decizie urmând a fi luată în funcţie de locurile ocupate până astăzi. Asta mai ales că regulamentele UEFA nu interzic astfel de practici, singura condiţie fiind ca tichetele să nu fie oferite peste capacitatea stadionului.

Până aseară, prin modalităţile de distribuire a biletelor (pe internet, în reţelele de magazine Altex şi Media Galaxy, la casele de bilete şi în mod gratuit), fuseseră achiziţionate în jur de 9.000 de tichete. Conducătorii federaţiei speră ca la ora meciului stadionul să fie măcar o treime plin.

Continuă „mocăciunile"?
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite