Atacăm cu Liga I!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Stancu, Gabi Mureşan, Herea, Maftei şi Torje ar putea fi titulari în meciul de mâine. Doar dinamovistul a intrat din primul minut şi cu Albania. Răzvan Lucescu va face cel puţin patru modificări în prima echipă faţă de partida cu Albania.

La finalul jocului cu Albania, Răzvan Lucescu s-a plâns de valoarea modestă a echipelor din Liga I. „Nu vedeţi ce rezultate avem în Europa? Fotbalul românesc e în criză", s-a justificat selecţionerul. Totuşi, pentru partida cu Belarusul de mâine, selecţionerul intenţionează să apeleze la mai mulţi fotbalişti din campionatul intern în dauna celor din străinătate.

Stancu şi Marica, în atac

În atac, Daniel Niculae va fi sacrificat pentru a-i face loc în echipă lui Bogdan Stancu. Stelistul a făcut imediat diferenţa în meciul cu Albania, marcând la câteva minute după ce a fost introdus. „Bogdan Stancu e cel mai valoros fotbalist din Liga I şi al doilea fotbalist român după Mutu", a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.
În linia mediană, Torje şi Deac vor rămâne pe benzi. În schimb, cuplul de mijlocaşi centrali va fi schimbat. „Perechea" Cociş - Florescu, modestă în partida cu Albania, îi va face loc unui cuplu de fotbalişti din Liga 1: „Ceferistul" Gabi Mureşan şi rapidistul Ovidiu Herea. Primul a intrat bine în jocul cu Albania şi este un pericol real pentru adversari la duelurile aeriene, iar Herea va primi şansa de a demonstra de ce este unul dintre golgheterii Ligii I. Dacă Rădoi va fi refăcut, atunci fotbalistul lui Al Hilal va juca la mijloc.

Revine căpitanul Chivu

Apărarea va suferi două modificări importante faţă de partida de la Piatra Neamţ. Căpitanul Cristi Chivu îşi va lua locul în echipă, lângă Tamaş. Raţ e punct fix pe banda stângă, în timp ce Maftei va fi folosit pe dreapta, în locul lui Contra. „Guriţă" nu poate să ducă un meci întreg şi rămâne o soluţie în partea a doua, în cazul în care nu reuşim să marcăm, datorită apetitului său ofensiv.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite