Emil Săndoi în faţa celui mai important examen: meciul cu Anglia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Săndoi îl aşteaptă un meci crucial - Foto: Marian Vilău
Pe Săndoi îl aşteaptă un meci crucial - Foto: Marian Vilău

Fotbaliştii naţionalei de tineret se află în faţa celei mai importante „duble”, barajul pentru Europeanul din 2011.

Alexe: "Nu ne gândim la bani!"

„Tricolorii” mici ştiu că  pleacă cu şansa a doua în meciurile cu Anglia, însă spune că vor putea recupera diferenţa de valoare prin determinare şi spirit de sacrificiu. Nu ştiu dacă vom reuşi calificarea, însă suntem decişi să dăm totul. Anglia are o echipă mult mai valoroasă decât a noastră, cu jucători care evoluează la echipe de top din Premier League. Dacă vom  pleca neînvinşi din Marea Britanie, avem şanse”, a spus dinamovistul Marius Alexe.

Jucătorii spun că prima promisă de Federaţia Română de Fotbal nu îi motivează suplimentare pentru „dubla” cu Anglia.

„Nici nu ştiu despre ce sumă este vorba, dar oricum, nu ne gândim la bani. Contează că suntem la echipa naţională şi milioane de români ne urmăresc”, a mai spus Alexe.

Stelistul Gardoş vede convocarea la tineret ca un pas în cariera sa spre naţioala mare:” Cu toţii ne dorim să facem trecerea către echipa mare, poate într-un an doi o să ajung şi eu, dar mai am mult de muncă”.

s

GALERIE FOTO

Ionescu, lovit la antrenament

Stelistul Andrei Ionescu i-a dat emoţii lui Emil Săndoi la antrenamentul de ieri după-amiază. Mijlocaşul a fost lovit la un duel aerian de un coechipier şi a stat la pământ minute bune. Medicii au intervenit rapid şi i-au pus acestuia un plasture, care însă nu a rezistat mult timp pe faţa lui Ionescu.  În cele din urmă, fotbalistul şi-a reluat locul în echipă şi s-a pregătit normal alături de restul coechipierilor.



Ganea şi  Costea sunt la Mogoşoaia

Cei doi jucătorii din lotul lui Săndoi care acuzau probleme medicale au fost ieri cnsultaţi de medicul naţionalei, iar verdictul nu a fost deloc îmbucurător pentru selecţioner. Dinamovistul Liviu Ganea a fost diagnosticat cu ruptură şi are şanse mici să “prindă” returul “dublei” cu Anglia, în vreme ce olteanul Mihai Costea are o entorsă la gleznă. Cei doi jucători au fost ţinuţi în lot, existând totuşi şanse teoretice să fie recuperaţi.

T
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite