Albanezii nu ne cunosc deloc. Spun că vor juca şi Neşu, Contra, Chivu şi Rădoi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au realizat programul de meci care va fi oferit în această seară cumpărătorilor de bilete la Albania-România au dat dovadă de un amatorism incredibil!

În lotul de 23 de fotbalişti care ar fi la dispoziţia selecţionerului Victor Piţurcă se regăsesc jucători care au renunţat de ani buni la fotbal, cazul Contra şi al lui Florentin Petre, fotbalişti retraşi de la echipa naţională, Chivu, Rădoi, sau oameni care nu au fost chemaţi niciodată de lot de Piţurcă: Dănănae, Florescu, Roman, Deac sau Bilaşco. Mai mult, între românii veniţi la Tirana s-ar afla şi Mihai Neşu, românul paralizat acum cinci luni la un antrenament al formaţiei FC Utrecht, conform gsp.

În schimb, lipseşte Adrian Mutu, cel mai important jucător român al momentului.


Iată mai jos lotul de 23 de jucători tipărit în programul meciului Albania-România, partidă care începe la ora 21:00. Cu litere mari sunt scrişi fotbaliştii care nici măcar o secundă nu au fost luaţi în calcule în vederea jocurilor cu Belarus şi cu Albania!

Lobonţ, Pantilimon, Tătăruşanu, CHIVU, Tamaş, Raţ, CONTRA, DĂNĂNAE, MAFTEI, NEŞU, FLORESCU, MUREŞAN, M. ROMAN, Cociş, RĂDOI, Torje, DEAC, Herea, C. Lazăr, BILAŞCO, Marica, B. Stancu, D. NICULAE.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite