200 de lei ca să fii fanul naţionalei de pe locul 42!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi România este vecină cu Algeria, Honduras şi Burkina Faso în clasamentul FIFA, Jean Vlădoiu, şeful fan-clubului oficial al tricolorilor, speră să convingă 30.000 de oameni să plătească taxa de înscriere. Membrii clubului vor putea achiziţiona câte trei bilete la meciul cu Argentina cu o reducere de 20%, iar şase dintre ei îi vor însoţi în deplasări pe tricolori pe banii federaţiei.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi selecţionerul primei reprezentative, Victor Piţurcă, au inaugurat ieri cu fast fan-clubul oficial al echipei naţionale, al cărui preşedinte va fi fostul internaţional Jean Vlădoiu. Deşi rezultatele primei reprezentative au lipsit cu desăvârşire în ultima vreme, suporterii care vor dori să facă parte din asociaţie vor fi nevoiţi să scoată din buzunar suma de 200 de lei pentru a avea parte de acest privilegiu! „Sper ca în fan-club să avem numai oameni de bună calitate, care să fie alături de echipa naţională. Anglia, Irlanda, Germania sau Olanda au peste 100.000 de fani înscrişi, iar noi sperăm să ajungem în curând la 25-30.000 de membri", a spus Vlădoiu.

„Primii 1.000 de înscrişi vor primi cadou un tricou al naţionalei şi o minge de fotbal. Începând de la meciul cu Argentina, membrii vor putea achiziţiona câte trei bilete cu o reducere de 20%, în orice zonă a stadionului. Începând de la meciul din Luxemburg, vom lua câte şase suporteri din fan-club în deplasările echipei naţionale. Suporterii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor beneficia de cazare, masă şi transport", a mai adăugat Vlădoiu.

„Împreună cu familia mea vrem să devenim membri fondatori al acestui club", a spus şi Mircea Sandu, care a venit în faţa presei îmbrăcat într-un tricou galben al echipei naţionale, cu numărul 9, pe care „Naşul" l-a purtat în perioada în care era fotbalist activ. Şeful FRF a fost însoţit de soţia sa, Lise, de cei doi copii, Raluca şi Dan, dar şi de nepoţii Simona (fetiţa Ralucăi, care are un an şi trei luni) şi de David (băieţelul lui Dan, în vârstă de trei ani).

Bilete la Parlament, pentru liniştea lui Sandu

Mult aşteptatele tichete de acces la meciul România-Argentina, programat miercuri 10 august, se vor pune în vânzare la 10 iulie, dar deja se pare că vor exista probleme în privinţa împărţirii lor. Mircea Sandu, a declarat că FRF va deschide un punct de vânzare la Palatul Parlamentului, sperând astfel că senatorii şi deputaţii să nu-i mai solicite bilete prin telefon! „Întrucât Primăria Capitalei este partenerul nostru, îi vom aloca un număr de bilete care să fie distribuite pensionarilor. La Parlament, ca să nu mai fim sunaţi zi de zi, vom deschide o casă pentru deputaţi, senatori, ca fiecare să-şi poată cumpăra bilete. În ţară nu vom avea însă puncte de vânzare. Şi dacă am avea 300.000 de bilete, tot nu ar fi mulţumită toată lumea!", a explicat Sandu.

"De patru ani încercăm să înfiinţăm acest fan-club. Este şi o recomandare a UEFA. Va fi şi o luptă pe care trebuie să o ducem împotriva huliganismului.''
Mircea Sandu preşedinte FRF

"Se vor reduce cu 50% scandalurile din tribune. Când jucam în Ghencea, erau înjuraţi jucătorii de la Dinamo şi tot aşa. Aceste instigări se vor estompa aici.''
Victor Piţurcă selecţioner România

Preţuri  între 50 şi  20.000 de lei

- Biletele pentru meciul amical dintre România şi Argentina se vor putea cumpăra şi online, de pe site-urile biletefotbalonline.ro, myticket.ro şi bilete.ro. O persoană va putea achiziţiona maximum trei tichete. Biletele, care vor avea culori diferite, în funcţie de locul în tribune, şi pe care vor fi trecute arterele de acces în arenă, au următoarele preţuri:
- Loje: 20.000 de lei (12 locuri)
- VIP I: 700 de lei (zonă ultracentrală)
- VIP II: 600 de lei (zona centrală)
- VIP III: 500 de lei (stânga şi dreapta zonei centrale)
- Categoria I: 150 de lei (Tribuna a II-a, inel 1)
- Categoria a II-a i: 120 de lei (Tribuna a II-a Est şi Vest, inel intermediar)
- Categoria a II-a: 100 de lei (Tribuna Est şi Vest, inel 2)
- Categoria a III-a: 70 de lei (Peluza Nord şi Sud, inel 1)
- Categoria a IV-a i: 60 de lei (Peluza Nord şi Sud, inel intermediar)
- Categoria a V-a: 50 de lei (Peluza Nord şi Sud, inel 2)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite