Dubarbier: "Vom fi liniştiţi şi fără bani în vacanţă" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Dubarbier despre eşecul cu PSV, declaraţiile lui Taher despre Copos sau decizia lui Stache de a nu mai cumpăra Rapidul. Printre alte subiecte, Steve McClaren a declarat că Steaua va fi un adversar redutabil la meciul de joi, iar Ogrăraru susţine că nu se aştepta să i se propună un contract numai pe şase luni din partea Stelei.

Dubarbier: "Vom fi liniştiţi şi fără bani în vacanţă". Nici jucătorii din Gruia şi nici oficialii nu au fost foarte afectaţi după eşecul cu PSV. "A fost un meci dificil, greu, am încercat să facem totul dar nu am reuşit. Vom fi liniştiţi şi fără bani în vacanţă. Cred că sezonul a fost până acum bun pentru noi, suntem pe locul 1 în campionat, însă regret că nu am mers mai departe în Europa League. Grupa noastră a fost dificilă. Lupta la titlu va fi una echilibrată, dar eu sper să jucăm în Champions League toamna viitoare", a declarat Dubarbier, citat de ProSport.

Taher: "Copos vrea şi banii mei!". Taher susţine că el a renunţat la creanţele faţă de club, dar actualul patron ar vrea să-şi însuşească cele 8 milioane. "Eu am renunţat la banii ăia! Am clarificat totul cu George, i-am zis că nu mai vreau nici un leu. Asta e, fotbalul a fost o distracţie pentru mine. E criză, dar ce să fac? Pierd 8 milioane şi gata!", a declarat Taher pentru Gazeta Sportutilor.

Stache nu mai cumpără Rapidul. Exact cum a preconizat toată lumea fotbalului românesc. "Farmecul vieţii" rămâne tot pe mâinile lui George Copos. Neamţul Lutz Stache s-a prins la timp, spre deosebire de iordanianul Fathi Taher, şi a întrerupt negocierile cu patronul Copos, căruia i s-a făcut rău la auzul veştii că Stache va renunţa la achiziţionarea clubului din Giuleşti, anunţă GSP TV.

McClaren: "Am îngheţat când am văzut atmosfera din tribune, în Ghencea!".
Antrenorul lui Twente Enschede, Steve McClaren, a declarat că Steaua va fi un adversar redutabil la meciul de joi, din ultima etapă a grupei H din Liga Europa, chiar dacă pentru gruparea bucureşteană acest joc nu mai are miză. "Este un meci în care nu se poate spune că avem o presiune specială. Steaua este o echipă cu tradiţie în cupele europene şi chiar mă miră faptul că nu au reuşit să se claseze mai sus în această grupă", a precizat McClaren, citat de Sport.ro.

Ogăraru: "Nu sunt dorit îndeajuns în Ghencea". Fotbalistul George Ogrăraru susţine că nu se aştepta să i se propună un contract numai pe şase luni din partea Stelei, iar acest lucru l-a făcut să simtă că oficialii din Ghencea vor numai să îl folosească în momentele grele ale clubului. Fundaşul de bandă dreaptă a declarat pentru Sport Total FM că nu se simte dorit îndeajuns la Steaua din acest punct de vedere şi că stabilitatea este cel mai important lucru pentru el, chiar mai presus decât banii. Jucătorul a spus că simte că oficialii grupării din Bulevardul Ghencea sunt interesaţi mai mult să îl folosească, având în vedere că polonezul Pawel Golanski nu vrea să îşi prelungească înţelegerea cu "roş-albaştrii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite