Din dragoste de Betis şi pentru fetele din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şi costă cam mult", sugerează suporterul, făcând dezamăgit semnul că numără banii. Despre Steaua, fanii au numai cuvinte de laudă: "În Spania se ştiu multe de Steaua. Este cea mai

şi costă cam mult", sugerează suporterul, făcând dezamăgit semnul că numără banii. Despre Steaua, fanii au numai cuvinte de laudă: "În Spania se ştiu multe de Steaua. Este cea mai cunoscută echipă românească în Europa. Este un club mare. Steaua şi Rapid sunt cele mai bune echipe ale voastre. Oricum, îmi pare rău, dar Betis vă va lăsa acasă!". Aflat pentru prima oară în România, Marc spune că va vizita Bucureştiul cât poate de mult. "Mă aştept să găsesc lucruri frumoase aici, doar veţi intra în Uniunea Europeană, nu?", spune Marc, care completează, făcând cu ochiul. "şi ştiu că aveţi fete frumoase aici… Am auzit că sunt cele mai frumoase din Europa… aşa că aş vrea să cunosc câteva", a menţionat spaniolul, care a scandat alături de alţi doi fani câteva lozinci, apoi a scos un steag şi a simulat mişcările unei coride. Fanii lui Betis sunt consideraţi unii dintre cei mai fanatici din Spania, iar derbiurile cu "duşmanii" de la FC Sevilla se transformă în adevărate războaie într-o atmosferă sudamericană. Dragostea pentru Betis nu cunoaşte vârstă, aşa că în micul grup de suporteri se numărau de la fani septuagenari până la un mic suporter în vârstă de doar 6 ani care a fluturat mândru, la urcarea în autocar, un steag alb-verde.

Joaquin: "Mi-e teamă doar de frig"
Jucătorii lui Betis s-au declarat optimişti înaintea duelului cu Steaua, vedeta Joaquin precizând că-i este teamă mai mult de frig decât de roş-albaştri. "Noi respectăm echipa Steaua, care are experienţă în Europa, dar am venit aici să obţinem un rezultat bun şi să ne calificăm. Nu mi-e teamă de Steaua, ci de frigul de afară", a declarat mijlocaşul, care a spus că Betis e mai interesată mai mult de campionat decât de Cupa UEFA. De altfel, este posibil ca antrenorul Lorenzo Serra Ferrer să menajeze câţiva titulari înaintea duelului foarte important cu Malaga, din viitoarea etapă a Primerei Division.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite