Încă doi sacrificaţi în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După etapa a 28-a, încă doi tehnicieni au "zburat": Dorinel Munteanu, de la FC Argeş, şi Sorin Cârţu, de la FC Naţional Deşi aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării,

După etapa a 28-a, încă doi tehnicieni au "zburat": Dorinel Munteanu, de la FC Argeş, şi Sorin Cârţu, de la FC Naţional

Deşi aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, jucătorii lui FC Argeş nu au putut fi motivaţi nici atunci când, înaintea partidei pierdute la Iaşi, patronul Penescu a intrat în vestiar cu 60.000 de euro, înveliţi într-o hârtie de ziar, spunându-le că sunt ai lor în schimbul victoriei.

Piteştenii ocupă locul 16 în Liga I, cu doar 21 de puncte, iar patronul s-a gândit să îl înlocuiască pe Dorinel. "Am încheiat colaborarea cu Dorinel Munteanu, deoarece, atunci când un antrenor nu are rezultate şi echipa nu merge bine, trebuie un şoc. În locul său l-am numit pe Constantin Cârstea, pentru un an şi jumătate, şi sperăm că această schimbare va fi benefică pentru echipă. Eu sunt vinovat pentru soarta echipei, pentru că eu am luat decizia de a-l aduce pe Dorinel.

Ne jucăm şansele până la capăt. Poate că UTA şi Ceahlăul pierd tot şi noi câştigăm cinci meciuri", a declarat Penescu. "Am decis, de comun acord cu patronul echipei, să încheiem colaborarea, pentru liniştea echipei. A contat şi evoluţia dezastruoasă din tur, unii jucători nu au confirmat, dar antrenorul este cel ce răspunde. Voi pleca un timp în Germania să mă liniştesc, dar nu mă gândesc să renunţ la cariera de jucător, iar cea de antrenor e abia la început", a fost reacţia lui Dorinel. Un alt club care suferă este FC Naţional, pe penultima poziţie a clasamentului. După eşecul de pe teren propriu în faţa Politehnicii Timişoara, antrenorul Sorin Cârţu le-a spus jucătorilor că va renunţa.

Chihaia, în Cotroceni, Cârstea, în Trivale

Tehnicianul şi-a depus ieri demisia, alături de secunzii Irimescu şi Lung. Preşedintele Constantin Iacov a decis ca director tehnic să devină vicepreşedintele Romeo Chihaia, posturile de secunzi urmând a fi ocupate de Bogdan Popa şi Eugen Nae, iar antrenor cu portarii va fi Florin Tene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite