De doi bani speranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au văzut şi revăzut de nenumărate ori înregistrarea jocului de la Bucureşti, iar concluzia este una singură: sârboaicele nu alcătuiesc o echipă de care să ne speriem, iar şanse de

Au văzut şi revăzut de nenumărate ori înregistrarea jocului de la Bucureşti, iar concluzia este una singură: sârboaicele nu alcătuiesc o echipă de care să ne speriem, iar şanse de calificare mai sunt. "Nu cred că vom mai repeta jocul slab din ultimele minute ale primului meci. Mai mult, mă gândesc la câteva mutări tactice cu care să ne surprindem adversarul. Sper, de asemenea, să avem parte de un arbitraj corect", a declarat tehnicianul. În ceea ce priveşte lotul de jucătoare, vestea bună este că portarul Paula Rădulescu este complet refăcută după accidentarea suferită în urmă cu o săptămână, şi sunt şanse mari ca ea să fie trecută pe foaia de meci. Echipa a ajuns la Kragujevac încă de joi şi a efectuat deja două antrenamente de acomodare cu sala care va găzdui partida.

Gaţu este rezervat
Fetele noastre vor fi încurajate, diseară, de preşedintele federaţiei, Cristian Gaţu, care însă nu mai este la fel de optimist ca înaintea primului joc. "Acum mai avem doar 20 la sută şanse de calificare. Fetele trebuie să uite ce s-a întâmplat la primul meci. Să-şi aducă aminte că sunt vicecampioane mondiale. Ratarea calificării ar însemna un eşec, dar nu o catastrofă. Oricum, antrenorii Tadici şi Muşi îşi vor păstra posturile până după Jocurile Olimpice din 2008, pentru că obiectivul nostru este să cucerim o medalie la Beijing", ne-a declarat preşedintele FRH.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite