Gigi Becali şi Borcea se "înţeapă" înainte de meci - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre înţepăturile dintre Borcea şi Becali, solicitarea demisiei lui Viorel Moldovan de către fani şi despre singurul stelist care i-a dat gol lui Dinamo. Printre alte subiecte,  Marius Niculae va juca împotriva Stelei, iar Emerich Ienei spune că mijlocul terenului va fi hotărâtor la Dinamo-Steaua.

Gigi Becali şi Borcea se "înţeapă" înainte de meci

Şefii Stelei şi al lui Dinamo sunt foarte bine dispuşi cu o zi înaintea marelui derby din Ştefan cel Mare. Cei doi s-au ironizat cu zâmbetul pe buze la GSP TV. "Pe ei (Dinamo) îi interesează să o bată pe Regina", a spus Becali la GSP TV. "Şi pe Regina o batem de atâţia ani, de s-a cocoşat", a fost replica lui Borcea. "Am văzut că aţi jucat Liga Campionilor. Pe mine mă interesează 3 puncte. După aia, pentru suporteri, vreau să-i bat pe Dinamo. Dar pentru mine, ori că-i bat pe Dinamo, ori că-i bat pe Alba Iulia, tot una e. Pentru ei, dacă bat Steaua, e marea fericire...ca şi cum bat eu Madridul", a mai declarat Becali.

Kapetanos este singurul stelist care i-a dat gol lui Dinamo!

Steaua are în lot un singur jucător care i-a dat gol lui Dinamo într-un derby: grecul Kapetanos! El a marcat ultimul gol al Stelei în Ştefan cel Mare, în sezonul trecut. Golul lui Kapetanos n-a fost câştigător pentru Steaua - care a făcut egal în Ştefan cel Mare. Ultima oară când Steaua a câştigat acasă la Dinamo - în 2004, a fost ajutată chiar de un actual dinamovist - Andrei Cristea, potrivit Sport.ro.

Vio Moldovan, contestat de fani "Demisia, demisia!"

Internaţional Curtea de Argeş a reuşit să producă cea de-a doua înfrângere pe propriul teren pentru FC Braşov în ultimii doi ani, graţie unei evoluţii curajoase sub Tâmpa. "Biciuiţi" bine de Viorel Moldovan după ruşinea de la Severin, "stegarii" au început foarte bine partida, Zaharia deschizând scorul după doar 11 minute de joc, cu o lovitură de cap din careul mare, relatează Prosport. A venit apoi rândul "interiştilor" să iasă la rampă, care, după o ratare a lui Pintilii, au reuşit să egaleze, în minutul 29. Finalul nu a adus decât atacuri sterile ale braşovenilor, fără urmări pe tabelă, o eliminare a lui Duarte, şi un val de "Demisia, demisia!" din tribună la adresa lui Viorel Moldovan.

 Marius Niculae va juca împotriva Stelei!

Jucătorii lui Cornel Ţălnar se află la baza de la Săftica şi pregătesc cu atenţie jocul de mâine, contra Stelei. Dinamoviştii sunt acum la vizionare, iar antrenorul le prezintă, pe imagini, jocul rivalei. Veşti bune pentru "câini". Deşi resimte încă dureri la coaste, atacantul Marius Niculae va fi titularizat contra roş-albaştrilor. Situaţia este similară în cazul lui Andrei Cristea, informează Gazeta Sporturilor

Emerich Ienei: "Mijlocul terenului va fi hotărâtor la Dinamo-Steaua"

Fostul antrenor al Stelei, câştigător al Cupei Campionilor Europeni şi al Supercupei Europei, Emerich Ienei, consideră că derby-ul de miercuri va fi unul echilibrat, iar învingătoare va ieşi echipa cu o linie de mijloc mai valoroasă. "Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua are o importanţă aparte pentru că se întâlnesc cele două cluburi care în 50 de ani de existenţă au avut întâlniri interesante, dar şi tensionate, de ce să nu recunoaştem", a declarat Emerich Ienei pentru Sport Total FM.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite