Boubacar Diarra a ajuns în Antalya - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre preluarea lui Diarra de oficialii Stelei în Antalya, refuzul Federaţiei de a incude doi boberi în lotul olimpic sau războiul dintre Becali şi ultraşi. Printre alte subiecte, Boloni şi-a dat demisia pentru că nu avea altă soluţie, iar Dumitru Dragomir infirmă zvonurile potrivit cărora Hagi ar veni la naţională.

Diarra a ajuns în Antalya. Diarra a ajuns în Antalya, unde a fost preluat de oficialii Stelei. Fundaşul din Mali speră să-l impresioneze pe Stoichiţă în amicalul pe care "roş-albaştrii" îl vor disputa mâine cu BATE Borisov. "Sunt fericit că am venit. Voi juca mâine în amicalul cu BATE şi vreau să ies campion cu Steaua. Nu am discutat nimic despre contract, dar sper că ne vom înţelege", a spus Boubacar Diarra la sosirea în Turcia, citat de ProSport.

Doi boberi, refuzaţi de Federaţie pentru JO. Mădălina Vlad, campioană naţională en titre, nu a fost inclusă în lotul olimpic, deşi în ultimul sezon a obţinut cele mai bune performanţe dintre români. O situaţie identică are şi Mircea Nicolescu. În sezonul competiţional 2009/2010, Mădălina Vlad a concurat alături de Carmen Radenovic, cele două reuşind să obţină un loc 5 în Cupa Europei şi o clasare în primele 20 (locul 17) în Cupa Mondială, scrie Gazeta Sporturilor.

Becali continuă războiul cu ultraşii: "Nu-i las pe stadion nici după sentinţă". Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că suporterii care l-au acţionat în instanţă nu vor mai intra niciodată pe stadionul Ghencea. Mai mult, Becali îi compară pe liderii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti cu subalternii lui Hitler, anunţă GSP TV.

Boloni: "Mi-am dat demisia pentru că nu aveam altă soluţie!". Ladislau Boloni a declarat că a demisionat de la Standard Liege deoarece atmosfera devenise apăsătoare şi situaţia era greu de rezolvat, informează France Football. "Am discutat cu oficialii, nu există altă soluţie, aşa că mi-a prezentat demisia de comun acord, am decis să mă opresc", a declarat Boloni, citat de Sport.ro.

Dumitru Dragomir: "Contractul între Lucescu şi FRF acum începe".
Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a comentat declaraţia fostului impresar Ioan Becali, cel care anunţase că în toamna acestui an Gheorghe Hagi va fi numit selecţionerul naţionalei de fotbal a României.
"Corleone" spune că nu se pune problema înlocuirii lui Răzvan Lucescu, practic abia acum începând activitatea sa la naţională, potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite