"Nu e derby!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Dorinel Munteanu, antrenorul lui FC Vaslui, care a evoluat atât în Ghencea, cât şi la Cluj, nu crede că Steaua mai poate emite pretenţii la titlu. Meciul care agită lumea fotbalului,

>> Dorinel Munteanu, antrenorul lui FC Vaslui, care a evoluat atât în Ghencea, cât şi la Cluj, nu crede că Steaua mai poate emite pretenţii la titlu.

Meciul care agită lumea fotbalului, dintre Steaua şi CFR Cluj, este privit ca unul obişnuit de către Dorinel Munteanu. Jucător la ambele echipe în trecutul apropiat, antrenorul-jucător al lui FC Vaslui a analizat cea mai tare partidă a etapei 21, care se va disputa duminică seară.

Aflat cu echipa vasluiană la un punct distanţă de Dinamo şi la patru de Steaua, Dorinel Munteanu crede că se vorbeşte prea mult despre întâlnirea dintre formaţia din Ghencea şi CFR Cluj. "Nu cred că poate fi catalogat drept derby. Distanţa din clasament este de 11 puncte, deci nu poate fi derby al campionatului. Este un meci între locul unu şi locul cinci.

De tradiţie nici nu mai încape vorba", a declarat "Munti", care crede că formaţia din Ghencea şi-a luat adio de la titlul de campioană: "Nu mai sunt şanse. Steaua are puterea să învingă, dar chiar şi aşa mai rămân opt puncte, imposibil de recuperat în aceste condiţii".


Pregătiţi pentru Liga Campionilor


Deşi mai mulţi oameni de fotbal sunt neîncrezători într-un parcurs onorabil al CFR-ului în Liga Campionilor, Dorinel Munteanu crede că ardelenii vor face o surpriză frumoasă. "S-au investit foarte mulţi bani, s-au adus jucători buni şi, la cum îl ştiu eu pe Arpad Paszkany (n.r. finanţator CFR), va mai transfera fotbalişti valoroşi şi la vară. Cred că se pot gândi chiar şi la depăşirea grupelor. Oricum, până atunci, Steaua rămâne singura echipă care a confirmat în Europa", a precizat "Munti" .


Vasluiul vrea în Cupa UEFA


Echipa care a bătut Dinamo de două ori în acest sezon, FC Vaslui, are ca obiectiv o calificare istorică în cupele europene. "Ne-am dorit de la începutul sezonului ocuparea unul loc de Cupa UEFA. Suntem la doar un punct de locul şase, ocupat de Dinamo, dar pentru noi este un punct mare, pentru că ne aşteaptă 14 etape foarte grele", a spus Dorinel Munteanu.

>> După duşul rece de la Iaşi, Steaua are prima şansă în partida cu CFR, dar şansele la titlu ale roş-albaştrilor sunt nule
Dorinel Munteanu, antrenor FC Vaslui

Gigi Becali se teme de un complot Badea-Mureşan

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, şi omologul său de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-au întâlnit la un hotel din Bucureşti. "Mă frământă un lucru: astăzi la ora 11.00, Nicu Badea s-a întâlnit cu Mureşan la Hotel Marriott.

Mă gândesc să nu facă alte strategii şi nu mi-e frică de Tudor, ci de tuşieri. Atât pot pune la cale, mai ales că pe tuşieri nu-i ştiu", a spus Becali. Nicolae Badea a recunoscut întâlnirea cu Mureşan, dar spune că a fost întâmplătoare.


"Am participat la un seminar cu oameni de afaceri americani, care a avut loc la Marriott. A urmat o pauză, am plecat, şi când am revenit la respectivul hotel m-am întâlnit cu domnul Mureşan, care ieşea din barul de zi şi a cărui echipă se află la Marriott. Ne-am salutat şi am vorbit preţ de câteva minute despre Adunarea Generală de mâine", a explicat oficialul dinamovist.

Alexandru Tudor "fluieră" derby-ul

Chiar dacă numele celor trei arbitri de la partida Steaua - CFR Cluj vor fi anunţate sâmbătă seară, este sigur că Alexandru Tudor va fi desemnat să conducă derby-ul. El va fi asistat de Cristi Nica şi Eduard Dumitrescu. Din această brigadă, Tudor şi Nica au arbitrat şi partida din Cupa UEFA dintre Benfica Lisabona şi FC Nurnberg de acum două săptămâni.

În altă ordine de idei, stadionul va fi arhiplin la partida de duminică. În prima zi au fost vândute aproximativ 9.000 de bilete, interesul fanilor stelişti pentru partidă fiind uriaş. Ieri-dimineaţă, în jur de 100 de suporteri aşteptau să se deschidă casele de bilete în faţa cărora s-au format apoi cozi
de câteva zeci de persoane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite