Din demon, înger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Marca", ziarul care l-a criticat constant pe selecţionerul spaniol, propune ca stadionul Olimpic din Madrid să se numească "Luis Aragones" Succesul Spaniei la Euro 2008 trezeşte reacţii

"Marca", ziarul care l-a criticat constant pe selecţionerul spaniol, propune ca stadionul Olimpic din Madrid să se numească "Luis Aragones"

Succesul Spaniei la Euro 2008 trezeşte reacţii neaşteptate la Madrid, unde selecţionerul Luis Aragones a devenit erou naţional.

Cel mai gălăgios contestatar al lui Aragones, cotidianul pro-Real Madrid "Marca", îi face acum declaraţii de dragoste antrenorului de 70 de ani, care s-a încoronat duminică, la Viena, campion al Europei.

"Luis are o listă neagră! Din nefericire, el nu e pe ea!" şi "Ce păcat, şi-a dat demisia şi nu i-a fost acceptată!" sunt doar două dintre titlurile anti-Aragones apărute în "Marca", în ultimul an.

Ziarul, care a cerut în nenumărate rânduri demisia selecţionerului, şi-a schimbat optica după Euro 2008, iar ieri a lansat o campanie pentru a schimba numele stadionului Olimpic din Madrid în "Luis Aragones".

"Ar fi un omagiu pentru antrenorul care a adus glorie Spaniei. <> propune ca Madridul să îl recompenseze pe cel mai bun antrenor al său, pentru lunga carieră, încununată la Euro 2008", a scris ieri cotidianul spaniol. Deşi i s-a propus o prelungire de contract, Aragones a anunţat că nu va rămâne selecţioner, urmând a fi înlocuit de Vicente Del Bosque.

Stradă pentru mama lui Iker Casillas

Suporterii spanioli vor să strângă îndeajuns de multe semnături pentru a pune numele unei străzi din Madrid "Strada mamei care l-a născut pe Casillas", în cinstea portarului spaniol Iker Casillas. Pe site-ul oficial al campaniei, peste 22.000 de fani semnaseră până ieri seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite