Dănilescu a plecat din cauza lui Borcea - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre motivul pentru care a plecat Dănilescu de la Dinamo, condiţiile puse de Petrescu ruşilor sau părerea lui Hagi despre Steaua. Printre alte subiecte, Steaua vrea trei jucători la pachet de la Unirea, iar Cornel Dinu regretă plecarea lui Constantin Dănilescu.

Zie Diabate, "mărul discordiei"! Constantin Dănilescu a demisionat ieri din funcţia de director sportiv al clubului Dinamo, după mai bine de 10 ani petrecuţi în curtea formaţiei din "Ştefan cel Mare". Fostul oficial al "câinilor" a refuzat pentru moment să ofere detalii în legătură cu motivul care l-a împins să ia această decizie radicală, însă surse din cadrul clubului au confirmat pentru ProSport că o ceartă cu preşedintele executiv Cristi Borcea a fost picătura care a umplut paharul pentru "nea Tică", care nu e la prima tentativă de a părăsi formaţia "roş-albă".

Petrescu vrea şase jucători din Liga I. Aseară, Petrescu a semnat contractul pe 3 ani cu Krasnodar, pe un salariu de 1,5  milioane de euro pe an. El vrea să aducă 6 nume mari din Liga 1. Presa rusă l-a descris, amuzată, ca pe “un antrenor ce seamănă leit cu agentul Mulder din Dosarele X”. Petrescu vrea să ia cu el la Kuban şase piese grele din Liga I: Bilaşco, Galamaz, Marius Constantin, Costin Lazăr, Spadacio şi Gigel Bucur, anunţă Gazeta Sporturilor.

Hagi: "Steaua a pierdut din respect!".
Gică Hagi este de părere că Steaua traversează clipe delicate, chiar dacă este în fruntea Ligii I. "Problema nu o reprezintă rezultatele, ci imaginea!", a spus "Regele", în interviul exclusiv acordat GSP TV. 

Steaua vrea trei jucători la pachet de la Unirea. Steaua vrea să profite de plecarea lui Petrescu de la Urziceni şi oferă 1,5 milioane de Euro pentru trei campioni. Meme e de acord, dar nu vrea bani, ci trei fotbalişti la schimb. Steaua vinde fundaşi şi caută cu disperare atacanţi. Trei oameni de gol de la Urziceni sunt chemaţi în Ghencea: Bilasco, Frunza şi Onofras, potrivit Sport.ro.

Dinu, după plecarea lui Dănilescu: "Simt că moare ceva în mine". Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, regretă plecarea lui Constantin Dănilescu din funcţia de director sportiv şi crede că hotărârea acestuia a fost cauzată de tratamentul la care a fost supus de-a lungul timpului de către persoanele din conducerea clubului. Fostul fotbalist a spus că, în timp, s-au luat mai multe decizii împotriva spuselor lui Dănilescu şi că o persoană din fruntea grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare obişnuia să ţipe la el. Dinu a refuzat să divulge numele acelei persoane, însă crede că aceasta a "comis-o" din nou şi directorul sportiv a ales să încheie colaborarea cu formaţia "alb-roşie", notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite