Copos: "Am fost furaţi într-un stil nemaivăzut!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre nemulţumirea lui Copos faţă de arbitraj, înjurăturile suporterilor stelişti la adresa lui Toja şi despre atacul de criză al lui Dinamo. Printre alte subiecte, Manea nu demisionează, iar Ion Crăciunescu nu mai vrea să conducă niciodată arbitrajul.

Copos: "Am fost furaţi într-un stil nemaivăzut!"

George Copos se plânge că a fost furat pe faţă la Vaslui şi anunţă că noul obiectiv al echipei este Europa League. "Am avut gol valabil, mingea a fost atinsă de jucătorul de la Vaslui. Puteam să marcăm de cinci goluri că le anulau pe toate. Ne-am dat seama că nu mai avem de ce să luptăm. De şase ori, de şapte ori, de opt ori. Nu ne lăsau să marcăm astăzi! A fost autogol la acea fază, se vede clar", a declarat George Copos, citat de Sport.ro.

Vezi de ce l-au înjurat fanii Stelei pe Toja la meciul cu Mediaş!

Mai mulţi fotbalişti ai Stelei sunt bănuiţi de fanii echipei din Ghencea că, după meciul cu Dinamo, au făcut schimb de tricouri cu elevii lui Cornel Ţălnar, iar acestea au ajuns în posesia suporterilor dinamovişti, care se pare că le-au ars, scrie Prosport. Juan Toja a avut duminică seară parte de un tratament "special". Astfel, încă de la încălzire, jucătorul sud-american a fost luat în colimator de propriii fani. "Juan! Unde îţi e, bă, tricoul? L-ai dat la dinamovişti? Ai terminat-o, bă, cu noi! De când faci tu schimb de echipament cu ăia? Să ştii că tricoul tău a ajuns în galeria lui Dinamo!", îi reproşau suporterii lui Toja .

Ion Crăciunescu nu mai vrea să conducă niciodată arbitrajul

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, susţine că nu mai doreşte să administreze vreodată această instituţie. Ex-conducătorul CCA vrea să îşi recapete, însă, calitatea de observator de arbitri, pentru că fotbalul românesc are nevoie de el în această postură. Crăciunescu a declarat, pentru Sport Total FM, că oficialii Federaţiei Române de Fotbal i-au luat acest drept pentru că au nevoie de oameni slugarnici, care sunt linguşitori şi nu spun vreun cuvânt împotriva sistemului.

Manea nu demisionează: "Trebuie să mergem mai departe"

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, spune că nu renunţă la postul de tehnician al grupării din Giuleşti deoarece a preluat echipa într-o situaţie dificilă iar şansele alb-vişiniilor la titlu încă sînt în picioare. "Scaunul meu nu a fost ameninţat deloc. Eu am venit la Rapid într-un moment în care nu se mai putea. Sunt rapidist, nu mi-e ruşine de ce am făcut până acum aici. Dacă se consideră că am greşit, nicio problemă. Asta e viaţa antrenorilor. Şi nu e nicio tragedie. Avem 38 de puncte,  mai sunt atâtea etape. Ce credeţi, că s-a terminat Campionatul?", a declarat Manea, citat de GSP TV.

Atac de criză pentru Dinamo contra CFR-ului

Două nume iubite de fanii dinamovişti, Florin Bratu şi Claudiu Niculescu, au ajuns să fie soluţii de avarie înaintea meciului cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei României Timişoreana, de miercuri, de la 20:30. S-a ajuns la această situaţie deoarece primii 3 titulari în acest moment sunt indisponibili, Niculae şi Alexe accidentaţi, iar Andrei Cristea suspendat. Interesant este că Bratu, revenit după 17 luni de pauză din cauza unei accidentări grave, a bifat doar 32 de minute în acest sezon, potrivit Gazeta Sporturilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite