Contra: "Vorbesc mereu cu tata" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Cosmin Contra în legătură cu tatăl său, părerea lui Becali despre corupţia din campionatul intern sau show-ul făcut de Adrian Ilie şi Dan Petrescu. Printre alte subiecte, Hagi este propus pentru naţională, iar Victor Becali spune că naţionala este de fotbal, nu de academicieni.

Contra: "Vorbesc mereu cu tata". Preşedintele Gheorghe Chivorchian vorbeşte cu mândrie de come-back-ul en fanfare reuşit de Cosmin Contra la Timişoara, referindu-se la realizările fotbalistului din meciul jucat în ultima etapă. "Nu am cum să nu mă gândesc la tata. Sunt convins că mă vede şi mă veghează de sus şi că mă ajută şi acum. E mândru de mine şi acum. Mereu a fost. El îmi dă forţa să pot juca la nivelul acesta. Merg foarte des la el la cimitir. Mă duc seara, sunt numai eu cu el şi vorbim mult... Despre tot", a spus Contra pentru ProSport.

Becali spune că doar el, Bucşaru şi Iancu vor fi cinstiţi în retur. Deşi nu le pronunţă numele, Borcea, Paszkany, Porumboiu şi Copos sunt cei 4 patroni despre care Becali insinuează că vor recurge la aranjamente pentru a lua titlul. N-au trecut decât două etape din retur şi campionatul a luat deja foc. Gigi Becali e convins că unele dintre adversarele directe în lupta pentru titlu vor apela la jocuri necurate pentru a câştiga campionatul şi pentru a merge direct în grupele Champions League, scrie Gazeta Sporturilor.

Adrian Ilie face show alături de Dan Petrescu. Cea mai talentată generaţie a naţionalei nu se dezice. Săptămâna trecută l-am ascultat pe Didi Prodan într-un concert de cameră de cantonament, acompaniat de Gică Popescu şi Adrian Ilie. Ei bine, Cobra atacă din nou, alături de Dan Petrescu, Bogdan Mara sau Tibor Selymeş. De această dată pe ritmuri moderne, de latino, anunţă GSP TV.

Hagi, propus înapoi la naţională. Agentul Becali e sigur că Răzvan îşi va rupe gâtul în toamnă. Va strânge doar 2 puncte cu Albania şi Belarus, iar Hagi va fi selecţioner la derbyul de la Paris cu Franţa. Şi fostul selecţioner Dinu se ia de Răzvan după 0-2 cu Israel. "Ca numele meu e pus la mijloc de unu sau de altul, e problema lor. Care e realitatea? Realitatea e ca eu nu sunt implicat cu nimic şi nu am zis nimic!", a declarat Gica Hagi, citat de Sport.ro.

Victor Becali: "Avem «naţională» de fotbal, nu de academicieni".
Impresarul Victor Becali este pe altă lungime de undă faţă de selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, şi faţă de conducătorii FRF care se ocupă de prima reprezentativă, în ceea ce priveşte selecţia. Agentul FIFA a declarat pentru Sport Total FM că "tricolorii" trebuie să se folosească de cei mai în formă jucători la momentul convocării, nu să fie selecţionaţi numai tineri sau debutanţi, în vederea construirii unei echipe pentru campaniile viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite