"Am comis-o de doua ori. E suficient"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacant la Petrolul, trecut "varf" la Rapid, reprofilat fundas in Grant si folosit, cand titularii posturilor din linia ofensiva sunt accidentati, tot atacant. Nicolae Constantin a marcat pentru 2-0

Atacant la Petrolul, trecut "varf" la Rapid, reprofilat fundas in Grant si folosit, cand titularii posturilor din linia ofensiva sunt accidentati, tot atacant. Nicolae Constantin a marcat pentru 2-0 in poarta oltenilor de la Pandurii, moment in care feroviarii parca s-au abtinut sa inscrie si golul trei. In minutul 66 si-a luat inima in dinti Marius Maldarasanu.
- Dupa ce ai marcat, parca n-ati mai vrut sa mai perforati poarta adversarilor?
- Nu s-a pus problema sa nu mai vrem sa inscriem. Doar a facut 3-0 Maldarasanu. Pentru ca am patit-o in Cotroceni si la Galati, cand am fost egalati de la scorul asta, trebuia sa ne oprim?. Am comis-o de doua ori si a fost suficient.
- Iar atacant la Rapid.
- In momentul asta este mai bine pentru mine, pentru ca astfel prind echipa, multe "varfuri" fiind accidentate. Plus ca nu este o noutate, doar am mai evoluat ca jucator ofensiv chiar si in Grant.
- Este mai dificil decat in linia defensiva?
- Cu toate ca am inceput ca atacant in Ploiesti, cred ca este mai greu sa evoluezi pe acest post decat in aparare. Poate o sa devin fundasul cu cele mai multe goluri marcate. Cred ca ar fi interesant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite