Totul sau nimic pentru clujeni în meciul cu Brno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 19,00, "U" Mobitelco Cluj îşi joacă calificarea în primăvara europeană la baschet masculin. În ultimul joc al grupei B a EuroCup Challenge, clujenii întâlnesc,

În această seară, de la ora 19,00, "U" Mobitelco Cluj îşi joacă calificarea în primăvara europeană la baschet masculin. În ultimul joc al grupei B a EuroCup Challenge, clujenii întâlnesc, pe teren propriu, formaţia cehă A Plus Brno, singura variantă fiind victoria. "Vom juca pentru totul sau nimic, pentru că victoria ne aduce calificarea mai departe de pe primul loc, iar înfrângerea ne va scoate definitiv din cărţi. După o perioadă ceva mai slabă pentru mine, sper ca de această dată să-mi ajut mai mult echipa. Avem nevoie şi de sprijinul publicului. Avem şanse mari să ne calificăm, mai ales că jucăm acasă, dar asta se va întâmpla doar dacă vom fi o echipă în adevăratul sens al cuvântului", a declarat Tudor Dumitrecu, care speră să facă un meci mare diseară.
Chiar dacă, în tur, cehii ne-au învins fără drept de apel, scor 96-64, antrenorul clujenilor, sârbul Miodrag Perisici, rămâne optimist şi crede că acel rezultat a fost întâmplător.
"Noi am făcut atunci cel mai slab meci al nostru din ultimul an. Cât timp ne-am făcut jocul, cehii nu au avut soluţii. Dacă am bătut de două ori pe Keravnos Nicosia, care este, după mine, cea mai bună din grupă, merităm să învingem şi pe Brno o dată, şi să ne calificăm în sferturi", este de părere Perisici.
Clujenii mai au însă un motiv să dea totul pentru a învinge pe Brno: o victorie cu cehii în Challenge Cup, urmată de două succese în campionat cu CSU Sibiu şi cu CSM Oradea le vor debloca primele chiar înainte de Sărbători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite