Echipa lui Chivu aduce 200.000 de euro copiilor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astfel, banii strânşi de la licitaţia din magazinul clubului ¨Winter Store¨, urmează să fie redirecţionaţi de organizatia non-profit "Copiii de Romania" către asociatia "Inimi pentru Inima".

La evenimentul care a avut loc ieri seară, cu scopul ajutorării copiilor defavorizaţi din România, au fost prezente aproximativ 500 de persoane, printre care şi fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristi Chivu, şi coechipierii acestuia. Căpitanul naţionalei Chivu a venit la eveniment neînsoţit, asemenea şi colegilor săi de echipă.


"Sunt încântat să fiu aici pentru a-mi ajuta ţara. Trebuie să ajutăm aceşti copii să ajungă oameni", a declarat Chivu, miercuri seară.


De altfel, evenimentul a mai reprezentat şi un prilej unic pentru suporterii Inter-ului, şi anume de a-i vedea de aproape pe fotbaliştii "nerazzuri" şi chiar de a se fotografica alături de aceştia. Prin urmare, deşi înăuntru erau 500 de persoane, afară, alte peste o sută aşteptau, în ploaie, doar să-i salute pe jucători.


Totodată, printre invitaţi s-a numărat şi fostul antrenor al Stelei, Wlater Zenga, pentru care, este cunoscut deja, Inter reprezintă echipa pe care într-o zi îşi doreşte să o antreneze.

Află aici ce a făcut Zenga la licitaţie

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite