Cu casa închisă, dar fără Carlos Toja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Ligii I, Steaua Bucureşti, va întâlni în această seară, în partida de prezentare a lotului, a doua echipă a Italiei din sezonul trecut, AS Roma. Până aseară se vânduseră

Vicecampioana Ligii I, Steaua Bucureşti, va întâlni în această seară, în partida de prezentare a lotului, a doua echipă a Italiei din sezonul trecut, AS Roma. Până aseară se vânduseră aproape 22.000 de bilete, astfel că organizatorii se aşteaptă ca la ora partidei, 20.45 (în direct la Pro TV), stadionul să fie plin.

Italienii vor veni cu toate vedetele, dar spectatorii nu îl vor putea vedea la treabă pe starul Francesco Totti, accidentat.

Oficialii romani au declarat acum câteva zile că atacantul nu va face deplasarea, dar conducerea Stelei a insistat ca Totti să vină. La prezentarea lotului din această seară nu va participa columbianul Carlos Toja, care şi-a amânat sosirea. "Am discutat cu agentul jucătorului şi Toja va veni săptămâna viitoare", a precizat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Toja a jucat joi noapte în All Star Game-ul ligii americane şi a dat o pasă de gol în meciul câştigat de echipa MLS cu 3-2 în faţa lui West Ham United. Steaua a prezentat ieri echipamentul pentru sezonul 2008 - 2009, care va fi inaugurat în meciul din această seară.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite