"E bun şi un egal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Dică spune că meciul din Giuleşti va fi mai greu decât cel cu CFR Cluj Fotbaliştii Stelei par să nu se gândească prea mult la titlul de campioni, preferând să se concentreze

Nicolae Dică spune că meciul din Giuleşti va fi mai greu decât cel cu CFR Cluj

Fotbaliştii Stelei par să nu se gândească prea mult la titlul de campioni, preferând să se concentreze doar pe lupta pentru locul doi.

Astfel, Nicolae Dică a declarat că un rezultat de egalitate nu ar fi rău în Giuleşti, deşi situaţia din clasament arată că remiza micşorează considerabil şansele roş-albaştrilor de a câştiga campionatul.

"Eu sunt de părere că va fi mai greu decât a fost cu CFR Cluj, mai ales că jucăm în deplasare. Rapid alcătuieşte o formaţie bună, am avut mereu meciuri grele cu ei, dar dacă vom câştiga, ne vom distanţa la cinci puncte faţă de ei.

Şi un egal ar fi bun, pentru că am rămâne la două puncte în faţa Rapidului. Eu cred că şansele sunt egale", a precizat "decarul" Stelei, care s-a declarat îngrijorat de forma excelentă a portarului rapidist, Dani Coman. Rapid-Steaua se joacă mâine, de la ora 20.30, pe Kanal D.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite