Încă un brazilian!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru 800.000 de euro, Rapid şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Daniel Paulista de la Sport Recife Daniel Paulista are 26 de ani şi va semna un contract pe trei ani cu gruparea

Pentru 800.000 de euro, Rapid şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Daniel Paulista de la Sport Recife

Daniel Paulista are 26 de ani şi va semna un contract pe trei ani cu gruparea alb-vişinie.

Cu trei zile înaintea închiderii perioadei de "mercato", rapidiştii au mai dat o lovitură. Ei au reuşit înregimentarea brazilianului Daniel Paulista, cel care în ultimul an a jucat pentru Sport Recife. Pentru transferul mijlocaşului defensiv, Rapid a plătit 800.000 de euro, iar jucătorul va semna un contract valabil pe o perioadă de trei ani.

"Mulţumesc clubului că m-a lăsat să plec, pentru că acesta este un pas mare în cariera mea. Ştiu că mulţi nu au crezut în calităţile mele atunci când am ajuns la Sport Recife, dar sper să le fi dovedit contrariul. Anul petrecut la Recife a fost cel mai bun al carierei şi sper ca într-o zi să mă întorc aici", a spus Paulista într-un interviu apărut pe site-ul suporterilor grupării Sport Recife, Torcida Jovem.

A câştigat Cupa Braziliei

Fotbalistul a mai jucat la Santos (2003-2004), Juventude (2004, 2005), Sertaozinho (2006), Sao Caetano (2006), Corinthians (2007), Nautico (2007) şi s-a transferat la Sport Recife pe data de 1 ianuarie 2008.
În luna iunie 2008, Sport Recife a câştigat Cupa Braziliei, după o finală cu Corinthians.

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a anunţat ieri că Paulista urmează să vină la Bucureşti în următoarele zile pentru a semna contractul. "Avem un acord de principiu cu Daniel Paulista, dar transferul nu este făcut. El o să vină zilele astea la Bucureşti şi o să discutăm mai multe", a declarat Zotta.

6 este numărul jucătorilor brazilieni pe care Rapidul îi are în lot Elinton Andrade, Cesinha, Julio Cesar, Spadacio, Claudio Mejolaro "Pitbull" şi Paulista.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite