Sportivii braşoveni au cucerit trei medalii la Naţionalele de karate WKC FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Lucian Grigorescu din Bucureşti a găzduit, în perioada 15-16 mai 2010, cea de-a XI-a ediţie a Campionatului Naţional de karate WKC pentru copii.

Sub atenta supraveghere a preşedintelui WKC, Liviu Crişan, la eveniment au luat parte 430 de copii de la 29 de echipe din toată ţara, record de participare pentru această competiţie. Micii karateka au concurat la probele de Kihon, kata şi kumite.

Clubul JKA Braşov, condus de sensei Dragoş Chiru, 3 dan, a fost reprezentat la acest eveniment de patru sportivi, care au câştigat trei titluri naţionale şi au reuşit o calificare în sferturi, la kumite.



Astfel, Sandu Cezar a câştigat aurul la kata, categoria 9-10 ani la centura maro, devansându-şi adversarii la patru sutimi. Miruna Vlaicu (foto sus) a confirmat forma bună din ultima vreme şi a devenit vicecampioană naţională la kata şi a fost medaliată cu bronz la kumite.

image



Alin Gorea a fost şi el la un pas de podium, reuşind să se califice în sferturile de finală la kumite, categoria 13-14 ani, dar a părăsit competiţia după un meci extrem de echilibrat.

Pentru sportivii JKA Braşov urmează Cupa României FRAM, eveniment care va avea loc la Bucureşti, pe 22 mai.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite