"Pe ei, pe mama lor e un mesaj light"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul reprezentativei tricolore, Victor Piţurcă, a contracarat, ieri, declaraţiile unor oameni de fotbal care susţin că grupa României este una foarte accesibilă şi care nu poate pune

Tehnicianul reprezentativei tricolore, Victor Piţurcă, a contracarat, ieri, declaraţiile unor oameni de fotbal care susţin că grupa României este una foarte accesibilă şi care nu poate pune probleme echipei naţionale.
"Am fost surprins de aceste declaraţii. Grupa noastră nu este uşoară. Olanda este favorită certă şi apoi ceilalţi, în afară de Luxemburg, au acelaşi şanse. Faţă de grupa de calificare pentru Mondialul de anul acesta, din Germania, de data asta avem şi noi şanse reale de calificare", a afirmat Piţurcă. Selecţionerul a spus că la turneul de pregătire din Cipru nu va folosi stranierii la primul meci, cu Slovacia, urmând ca aceştia să ajungă în insula Afroditei la a doua partidă de pregătire. Tehnicianul român a cerut suporterilor să susţină în continuare echipa, spunând că mesajul atât de folosit pe stadioane, "Pe ei, pe mama lor", este un strigăt light şi poate fi folosit şi de acum înainte fără probleme. Legat de mult mediatizatul caz "Rădoi", Piţurcă a declarat că pentru el nu există aşa ceva şi că atitudinea fotbalistului a rămas neschimbată de când a fost dat afară de la naţională. "Terminaţi cu aceste întrebări", a conchis antrenorul României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite