Borcea i-a băgat pe jucători în şedinţă - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre şedinţa la care au participat jucătorii de la Dinamo, salariul lui Ţălnar în cazul în care duce Dinamo în Ligă sau primul antrenament al fraţilor Karamyan. Printre alte subiecte, Valeriu Argăseală a declarat că Tall şi Parpas vor veni în cantonamentul Stelei, iar Gheorghe Staicu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali.

Borcea i-a băgat pe jucători în şedinţă. Preşedintele executiv a plecat de la meciul cu Slaven Belupo (0-1) în minutul 80, vizibil nemulţumit de evoluţia echipei. De fapt, oficialul a folosit timpul rămas până la finalul partidei pentru a-şi pregăti discursul ce avea să-l rostească elevilor lui Ţălnar. Odată începută şedinţa, oficialul a intrat brusc în subiect. "Este inadmisibil, aşa nu se mai poate! N-aţi jucat nimic! Nu ajungem nicăieri aşa!", a strigat Borcea la jucătorii săi, scrie ProSport

Ţălnar primeşte salariu dublu şi limuzină, dacă duce Dinamo în Ligă. Dacă o va duce pe Dinamo în grupele Champions League, Ţălnar va avea parte de cadouri consistente din partea acţionarilor. Pentru Cornel Ţălnar, ameninţarea că va fi schimbat sau înlocuit a dispărut, cel puţin pentru moment. Antrenorul de 52 de ani poate avea chiar un viitor roz. Şefii s-au gândit să-i ofere "Ţânţarului" garanţii că se va merge pe mâna lui până la vară, dar şi să-l motiveze cu premii substanţiale pentru eventualele performanţe obţinute, potrivit Gazeta Sporturilor.

Primul antrenament al fraţilor Karamyan cu Steaua. Fraţii Karamyan au făcut primul antrenament la Steaua. La şedinţa de pregătire, Stoichiţă i-a sfătuit pe fundaşi să lovească mingea simplu. "Aici nu suntem la mecanică fină. Cine ratează nu mănâncă felul doi", a glumit antrenorul. Stoichiţă îi pregăteşte pe jucători pentru amicalul cu croaţii de la HNK Rjieka, meci care se joacă în direct la GSP TV.

Argăseală : "Tall şi Parpas vor veni la Steaua". Valeriu Argăseală a declarat la Sport.ro că Tall şi Parpas vor veni în cantonamentul Stelei, Tudela 99% nu va mai rămâne în Ghencea, iar Pepe Moreno e aşteptat să-şi rezolve problemele cu fostul club şi să vină la negocieri. La fel ca Gigi Becali, Argăseală spune că Steaua se va lupta la titlu cu CFR şi Rapid: "Cred că la titlu vor conta CFR, Rapid, Urziceni, Vaslui".

Gheorghe Staicu: "Gigi Becali e un băiat extraordinar". Gheorghe Staicu are numai cuvinte de laudă la adresa actualului patron al formaţiei la care a activat, Gigi Becali, despre care spune că este un tip sufletist, poate prea pasional uneori. "Gigi Becali este un baiat extraordinar, are un suflet imens. Scandalul cu suporterii este o chestiune de moment şi el, pe undeva, îşi dă seama că nu este bine să existe acest conflict", a declarat Gheorghe Staicu pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite