Borcea: "Dacă bate CFR, lupta la titlu e încheiată pentru noi" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Borcea în legătură cu lupta pentru titlu, atitudinea lui Stoichiţă faţă de meciul de la Cluj sau părerea suporterilor Clujului despre meci. Printre alte subiecte, selecţionerul României a anunţat lotul pentru meciul amical cu Israelul, iar Lăcătuş este încrezător în echipa sa.

Borcea: "Dacă bate CFR, lupta la titlu e încheiată pentru noi". Cristi Borcea îi felicită pe Cornel Ţălnar pentru schimbările făcute în partida cu Internaţional Curtea de Argeş şi pe Marius Alexe pentru modul în care a evoluat în meciul din această seară. Acţionarul grupării "roş-albe" e convins că Dinamo nu se va opri la două victorii consecutive şi aşteaptă cu nerăbdare partidele cu CFR Cluj şi Steaua. Vorbind despre derby-ul de mâine, Borcea a spus că aşteaptă o remiză între cele două contracandidate la titlu şi a avertizat că o victorie a ardelenilor ar scoate-o definitiv pe Dinamo din lupta pentru titlu, scrie ProSport.

Stoichiţă e liniştit: "Nu e război, e doar un meci de fotbal". Antrenorul Stelei spune că întâlnirea de diseară nu trebuie privită ca una de viaţă şi de moarte pentru că, indiferent de rezultat, titlul se va juca până în finalul campionatului. Stoichiţă e sub mare presiune înaintea unui meci vital pentru viitorul său pe banca roş-albaştrilor. Având deasupra capului sabia declaraţiilor ascuţite făcute de Gigi Becali, care a spus că în cazul unui eşec titlul e pierdut definitiv, Stoichiţă nu e de aceeaşi părere, notează Gazeta Sporturilor. 

Suporter al CFR-ului către Becali: "Trei luaţi". Ajuns la Cluj pentru a-i vedea pe elevii lui Stoichiţă la lucru în derby-ul cu CFR, Becali a dat la aeroport peste un fan al ardelenilor care e convins că roş-albaştrii vor pierde cu scor de neprezentare, anunţă GSP TV.

Tamaş, înapoi la naţională. Selecţionerul României a anunţat lotul pentru meciul amical cu Israel, programat pentru 3 martie. Klemi Săban: "Vrem să batem România!". Răzvan Lucescu a convocat 22 de jucători pentru partida de la Timişoara, potrivit Sport.ro.

Lăcătuş: "De ce să nu facă Vasluiul o surpriză la finalul sezonului?" Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, consideră că elevii săi au nevoie de o atenţie sporită la finalizare, pentru că au irosit multe ocazii importante în meciul împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, câştigat de moldoveni cu scorul de 2-1. Cu toate acestea, "Fiara" şi-a felicitat jucătorii pentru maniera în care au evoluat şi pentru rezultatul obţinut, notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite