Bogdan Apostu, la un pas de Inter Curtea de Argeş - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre posibilitatea unui transfer al lui Bogdan Apostu la Internaţional Curtea de Argeş, golurile date de Sneijder pentru Chivu sau părerea candidatului la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Printre alte subiecte, un jucător turc de la Kayserispor a fost suspendat de jurnalişti, iar licenţa va fi obligatorie la toate divizionarele secunde din sezonul 2011-2012.

Bogdan Apostu, la un pas de Inter Curtea de Argeş. Bogdan Apostu este foarte aproape de un transfer la Internaţional Curtea de Argeş. Atacantul român a plecat de curând de la formaţia ungară Diosgyor, dar a mai aevoluat şi la Nyiregyhaza, acolo unde a fost golgeterul echipei şi chiar s-a pus problema naturalizării sale la acel moment. "E adevărat că am discutat cu cei de la Internaţional, iar în principiu ne-am înţeles. Mi-au plăcut foarte mult planurile domnului Lazăr şi mă bucur că am şansa să fac parte din această echipă", a spus Apostu pentru ProSport.

Sneijder a dat goluri pentru Chivu. Colegii de la Inter nu l-au uitat pe Chivu, la primul meci  al campioanei Italiei fără  căpitanul naţionalei. Olandezul Sneijder s-a pregătit cu un mesaj pentru Chivu şi l-a arătat de două ori cu Siena. Lui Inter nu îi merge  bine fără Chivu în apărare. Liderul Italiei a câştigat în ultimul minut pe teren propriu cu Siena, la care Paul Codrea a fost titular şi a jucat tot meciul, anunţă Sport.ro.

Iacov: "Daca stăm, se vor bucura că pot să fure în continuare". Candidatul la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, Constantin Iacov, este pornit împotriva actualei conduceri a celui mai important for al sportului cu balonul rotund din ţara noastră. Iacov a declarat, în cadrul unui interviu acordat Sport Total FM, că lupta în această campanie pentru a înlătura de la putere un "grup de interese care a pus mâna pe o instituţie şi a transformat-o în afacerea proprie".

Un jucător turc de la Kayserispor, suspendat de jurnalişti.
Clubul turc Kayserispor a anunţat, sâmbătă, suspendarea mijlocaşului Bilal Aziz Ozer, după ce un jurnal local a publicat un articol în care se menţiona că jucătorul a fost implicat în scandalul meciurilor trucate din fotbalul european, informează AFP. "Din nefericire, jucătorul nostru Bilal Aziz a fost acuzat că a trucat un meci contra Eskişehirspor. Noi am câştigat meciul datorită unui gol al acestui jucător. În ciuda acestui lucru, noi l-am suspendat pe Bilal Aziz... pentru a pune capăt oricărui zvon", a anunţat clubul turc, citat de ProSport.

Licenţa, obligatorie la toate divizionarele secunde, din sezonul 2011-2012. Conducătorul Direcţiei pentru Licenţieri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, a anunţat că, începând cu sezonul 2011-2012, licenţierea va fi obligatorie pentru toate echipele din al doilea eşalon fotbalistic. Duru a declarat pentru Sport Total FM că aceste cluburi vor avea un regulament special şi că cele promovate din Liga a III-a vor avea termen un an pentru a-şi rezolva problemele legate de dotările necesare participării în fosta Divizie B.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite