Gigi Becali: "Vreau şi jucători de la Dinamo, iau ce vreau de acolo!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre intenţia lui Valentin Bădoi de a rămâne la Steaua, revenirea lui Aurelian Bogaciu sau declaraţiile lui Becali despre jucătorii de la Dinamo. Printre alte subiecte, Becali susţine că Ghionea nu pleacă, iar Bumbescu este de părere că Stelei îi mai trebuie câţiva jucători.

Gigi Becali: "Vreau şi jucători de la Dinamo, iau ce vreau de acolo!" Gigi Becali a spus la GSP TV că poate lua orice jucător doreşte de la rivala Dinamo, cu excepţia lui Marius Niculae şi a lui Gabriel Tamaş, fotbalişti consideraţi de patronul din Ghencea ca dinamovişti 100%.

Valentin Bădoi: "Sper să rămân la Craiova". Fundaşul dreapta al echipei Universitatea Craiova, Valentin Bădoi, a declarat că nu doreşte să părăsească gruparea olteană, deşi conducerea acesteia doreşte să îl pună pe lista de transferuri. ""Nu ştiu nimic despre eventuala mea despărţire de Universitatea, nu m-a anunţat nimeni că nu ar mai fie nevoie de mine la Craiova. Sper să rămân aici, am venit să rămân cel puţin un sezon. Chiar dacă m-aş despărţi de club, nu regret alegerea făcută în toamnă, când am semnat cu Universitatea", a declarat Bădoi, citat de ProSport.

Aurelian Bogaciu: "Voi reveni!" Aurelian Bogaciu explică de ce şi când se va întoarce în arbitraj, ce anume îşi reproşează şi cine a fost omul de la FRF care l-a susţinut. Acceptă cu greu să acorde un interviu pentru cititorii GSP. E finalul lunii noiembrie. Au trecut 7 luni de la momentul în care a fost arestat, fiind acuzat de luare de mită de către procurorii DNA Piteşti. E acasă, alături de soţia sa, Corina, şi de fiul său, Andrei, în vârstă de câteva săptămâni.

Becali: "Ghionea nu pleacă, dar nu mai face faţă la Steaua!". Gigi Becali anunţă că Steaua îşi caută căpitan şi fundaş central pentru că Ghionea este depăşit. Cât despre Bănel Nicoliţă, şeful din Ghencea respinge orice ofertă. Gigi Becali este hotărât să facă ordine în echipa Stelei în această iarnă pentru că putea ataca liniştit returul de campionat. Ghionea îşi va lua adio de la banderolă dar şi de la echipă, asta în eventualitatea în care o echipă îl va dori pentru un transfer, scrie Sport.ro.

Bumbescu: "Stelei îi mai trebuie câţiva jucători". Adrian Bumbescu, fosta glorie a formaţiei Steaua Bucureşti, este de părere că actuala echipă a "roş-albaştrilor" ar avea nevoie de câteva intăriri pentru a putea "ajunge acolo unde îi este locul". Actualul colaborator al lui Liţă Dumitru la divizionara secundă Concordia Chiajna a declarat pentru Sport Total FM că "militarii" au nevoie de un fundaş central care să joace constant alături de Sorin Ghionea, dar şi de un atacant în care să aibă o siguranţă mai mare decât în grecul Pantelis Kapetanos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite