Italia emoţionată la revenirea lui Chivu - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre ovaţionarea lui Chivu de către suporteri, blestemul accidentărilor la Dinamo şi Vasile Turcu spune că situaţia echipei e delicată. Printre alte subiecte, Lăcătuş acuză atacanţii, iar Becali spune că Steaua va încânta ochiul în meciul cu Pandurii.

Italia emoţionată la revenirea lui Chivu

54.000 de spectatori s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat pe Chivu la ieşirea de pe gazon, în minutul 77 al meciului Inter - Livorno (3-0). Era minutul 77 al meciului Inter - Livorno (3-0) cînd antrenorul Jose Mourinho l-a înlocuit pe Cristi Chivu. Atunci, ca la un semnal, 54.000 de spectatori s-au ridicat în picioare ovaţionîndu-l şi aplaudîndu-l pe "tricolor" la ieşirea de pe gazon. "A fost cel mai emoţionant moment al serii de miercuri", avea să remarce, ieri, cotidianul italian Gazzetta dello Sport, citat de Gazeta Sporturilor.

Blestemul accidentărilor la Dinamo

În ultimii ani, dinamoviştii nu au fost lipsiţi de blestemul accidentărilor. Din contră, "câinii" au avut parte de cele mai dure lovituri şi anume cele la genunchi. Partea şi mai urâtă ţine de evidenţă şi arată clar că foarte puţini dintre aceştia au revenit la forma iniţială, asta după ce au stat departe de teren luni bune, scrie Prosport. Zicu este primul exemplu, machidonul fiind lovit la meciul cu Lazio de pe "Olimpico", într-un moment fast al carierei lui.

Vasile Turcu: "Numai în situaţia lui Ţălnar sa nu fii"

Acţionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a dezvăluit faptul că situaţia lotului dinamovist este una foarte delicată, pentru meciul din campionat cu Unirea Urziceni lipsind nu mai puţin de opt jucători de bază. "Eu sunt un tip realist şi trebuie să spun că avem lotul varză, aşa că plecăm la Urziceni cu foarte puţini jucători, numai să nu pierdem la masa verde cu 3-0", a spus Turca la Sport Total FM. 

Becali: "Nu pot să am emoţii la meciul cu Pandurii, jocul Stelei va încânta ochiul"

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că nu are nicio emoţie la meciul cu Pandurii de mîine deoarece roş-albaştrii nu-şi mai permit paşi greşiţi, dar şi în contextul revenirii lui Tănase şi Emeghara.  "La ora asta deja paşi greşiţi nu mai ai voie să faci şi asta înseamnă concentrare maximă, egal victorie. Acum deja sunt doi jucători pe care îi aştept de mult şi care vor rafina jocul Stelei. Jocul va încânta ochiul, o să vedeţi dacă nu o să fie aşa", a promis Becali la GSP TV.

Lăcătuş acuză atacanţii: "Avem nevoie de ocazii mai multe"

Deşi a avut şapte absenţi, Marius Lăcătuş spune că rezultatul partidei de la Braşov putea fi altul cu mai multă atenţie din partea atacanţilor. "Sper ca în meciul retur să nu mai comitem greşelile pe care le-am facut azi, mai ales în faza defensivă. Sper să ajungem de mai multe ori în careul lor şi să ne creăm mai multe ocazii de gol. Dacă va fi aşa, va fi un joc deschis oricărui rezultat. Ne dorim foarte mult să jucăm finala", a spus Lăcătuş citat de Sport.ro.




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite