Becali s-a enervat când steliştii i-au cerut primele - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre refuzul lui Becali de a da prime jucătorilor, transferul ratat de Florin Costea şi mulţumirea lui Turcu faţă de arbitraj. Printre alte subiecte, Alexe îl salvează pe Toja, iar fiul lui Petre Marin spună că tatăl lui mai joacă 2-3 ani.

Becali s-a enervat când steliştii i-au cerut primele

Stoichiţă a încercat să obţină prime pentru echipă, explicând că ar exista o motivaţie în plus, potrivit Gazeta Sporturilor. Becali le-a transmis fotbaliştilor că nu-şi schimbă hotărârea iniţială, de a acorda prime doar pentru câştigarea titlului. Argumentul numărul 1 al finanţatorului a fost: "Aveţi cu toţii salarii de peste 100.000 de euro pe an. Vă mai uitaţi voi la câte 1.000-1.500 de euro?! Uite, Kapetanos, cu peste 20.000 de euro pe lună! Mai contează pentru tine o primă de joc?". Gigi crede că s-ar păcăli dacă ar plăti o victorie din campionat: "Ce rezolv dacă le dau bani că bat pe nu ştiu cine, dar terminăm campionatul pe locul 7?!".

Alexe îl salvează pe Toja: "Tricoul Stelei a ajuns la un stelist!"

Stelistul Toja l-a sunat disperat pe dinamovistul Alexe şi i-a cerut să spună adevărul despre povestea tricourilor schimbate la derbyul Dinamo - Steaua, scrie Sport.ro. Umiliţi de Dinamo, fanii din Ghencea n-au suportat să afle că tricoul Stelei dat de Toja a fost ars de dinamovişti. "Nu ştiu de unde a auzit Panduru că am dat tricoul Stelei fanilor dinamovişti să-l ardă. Tricoul lui Toja l-am oferit unui coleg stelist de la şcoală" - spune Alexe, care imediat după derby a explicat schimbul de tricouri cu Toja.

Ce transfer a ratat Florin Costea! "Porto, Benfica şi Liverpool îl voiau din vară!"

Accidentarea lui Florin Costea a reprezentat o lovitură grea pentru Adrian Mititelu, care spune că fotbalistul s-ar fi transferat în această vară la o echipă mare din Europa. Patronul Ştiinţei spune că nu are emoţii în privinţa evitării retrogradării şi că accidentarea starului său l-a suparat doar pentru că acesta a ratat o mutare pe o sumă record. Mititelu a dezvăluit că FC Porto, Benfica şi char Liverpool se interesaseră recent de Florin Costea şi că transferul acestuia reprezenta doar o chestiune de timp. "Aş fi vrut să-i văd reacţia lui Răzvan Lucescu", spune Mititelu, citat de Prosport.

Turcu: "Arbitrii au început să fluiere corect pentru Dinamo"

Conducătorul echipei Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, consideră că revenirea din retur a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare se datorează atât pregătirii de iarnă, care a fost făcută ca la carte, cât şi faptului că arbitrajele nu mai dezavantajează formaţia antrenată de Cornel Ţâlnăr. Se arbitrează corect, în afară de steguleţele de la Cluj. La cât au greşit arbitrii împotriva noastră, acum eram detaşaţi pe primul loc. În retur, nu există niciun meci în care noi să fi fost avantajaţi", a declarat Vasile Turcu pentru Sport Total FM.

Fiul lui Petre Marin: "Tata a zis că vrea să mai joace 2-3 ani"

"Vreau să ajung mai mare decât tata", spune fiul lui Petre Marin, jucător la Pro Luceafărul. Deocamdată vedeta familiei este fundaşul Stelei, care nici nu se gândeşte să se lase de fotbal. "A zis că mai vrea să joace doi-trei ani", a zis Răzvan. Chiar dacă ţin cu Steaua, copiii lui Petre Marin, Răzvan şi Maria, sunt supăraţi pe patronul Gigi Becali, care nu îl mai vrea pe tatăl lor căpitan în Ghencea. "Sunt supărat un pic, dar asta e părerea lui. El e patron la Steaua", a mai spus fiul lui Marin, citat de GSP TV.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite