Chivu: ”Mutu era obsedat de pastilele de slăbit” - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre primul interviu dat de Chivu de la operație, referitor la cazul Mutu, Becali vrea să dea la pace cu suporterii, iar Rednic îl atacă pe Cornel Dinu. Printre alte subiecte, Stoichiță nu îl vrea pe Tudela, iar medicul federației de rugby crede ca Mutut va fi suspendat un an jumătate.

Chivu: ”Mutu era obsedat de pastilele de slăbit”

Cristi Chivu spune că Adrian Mutu era obsedat să ia medicamente de slăbit, dar crede că n-a înghiţit-o în mod voit pe cea cu substanţe interzise. ”Adi a fost dintotdeauna obsedat de siluetă. Ştiu că lua mereu pastile ca să meargă des la toaletă, să-şi menţină supleţea. Şi probabil că acum a nimerit pastila greşită. Nu cred însă că a fost o chestie voită. Nu este un medicament care să îmbunătăţească prestaţiile sportive. Din contră, e dăunător”, a declarat Chivu, citat de Gazeta Sporturilor.


Becali depune armele: "Fac orice pentru pace cu suporterii!"

Gigi Becali anunță că este dispus să uite de jignirile suporterilor și să se împace cu aceștia pentru binele echipei, dar și pentru a păstra cei 800.000 de euro pe care i-ar cheltui pe an, pentru pază.

"Voi face eu primul pas, pentru că nu se mai poate. Vreau să arunc mănușa păcii, vreau să participăm cu toții la câștigarea titlului. Îmi voi cere scuze suporterilor pentru ceea ce ei cred că eu am făcut greșit. Voi uita de tot ce au făcut, voi uita de restricții, voi da bilete gratuite la meciurile naționale”, a spus Becali, citat de Sport.ro.

Rednic: "Dinu e BOLNAV, să plece!"

Mircea Rednic a scos săbiile împotriva lui Dinamo! A ripostat ieri, după câteva declaraţii ale lui Cornel Dinu apărute în Adevărul. ”Un om bolnav, de care mi-e milă sincer”, a comentat Rednic la adresa lui Cornel Dinu. ”Dacă nu mai e folositor lui Dinamo, să se retragă la aer curat. Şi-a luat angajamentul că va face el echipă performantă doar să fiu eu dat afară. A dat foc la fitile! Rezultatele lui din toamnă, când a ”reuşit” să ducă pe Dinamo pe locul 8, spun totul. E o poziţie ruşinoasă”, a completat Rednic, citat de Gazeta Sporturilor.

Good bye, Tudela! Stoichiţă a renunţat la yankeu!

Adus doar în probe la Steaua, dar ca o mare vedetă, americanul Josh Tudela, fost coleg al lui Beckham, nu a reuşit să-l impresioneze pe Stoichiţă, scrie ProSport. Americanul va fi anunţat oficial azi să-şi facă bagajele.În urma unei analize mai atente făcute după cele două partide de verificare, roş-albaştrii au dat verdictul: "Nu ştie să stea pe teren!". Explicaţia a venit tocmai de la antrenorul Stoichiţă, care nu-l vede pe fotbalist un mare talent, ce ar putea decide derby-urile cu Dinamo: "Tudela are calităţi, dar nu cred că este un jucător care să fie băgat într-un meci cu Dinamo, zona din care vine nu-i permite acest lucru.

Alin Popescu: "Mutu va fi suspendat maximum un an și jumătate"

Medicul coordonator al loturilor naționale din Federația Română de Rugby, Dr. Alin Popescu, a vorbit despre cazul Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, la un control antidoping. Doctorul a spus că substanța respectivă nu mărește performanțele sportive, însă asta nu îl va scuti pe jucător de suspendare, întrucât se află în afara regulamentului. Popescu a precizat că, în 99% din cazuri, dacă proba A este pozitivă, la fel este și cea de-a doua. Alin Popescu consideră că "Briliantul" poate primi maximum un an și jumătate de suspendare, pentru că sibutramina nu l-a ajutat cu nimic, potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite